Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

[C++] Kazanılan EXP Miktarını Görme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

paylaşımların iyi güzel kardeşim başarılarının dewamını dilerimde

bu çakma deweloperi tanımam etmemde sen çakma deweloper diosun peki sen sahih dewelopermisin ?
sende şurdan burdan yabancı forumlardan alıp paylaşmıyonmu

Beyfendi yabancı forumda görürsün hoşuna gider eklersin gelirsin paylaşırsın. Türkçeleştirirsin eyw. Ama oradaki bir sistemi burada satmak nedir? Çakma developer diye onlara söyledim..

Beyfendi yabancı forumda görürsün hoşuna gider eklersin gelirsin paylaşırsın. Türkçeleştirirsin eyw. Ama oradaki bir sistemi burada satmak nedir? Çakma developer diye onlara söyledim..

anladım tabiki haklısın rasii kardeşim bunlara deweloper bile denmez

anladım tabiki haklısın rasii kardeşim bunlara deweloper bile denmez

Uzaktan ticaret sistemini paylaşacaktım orjinal halini canım sıkıldı bende çakma developer oldum paylaşmıyorum :m08: :m08:

Uzaktan ticaret sistemini paylaşacaktım orjinal halini canım sıkıldı bende çakma developer oldum paylaşmıyorum :m08: :m08:
:D yanlış anlaşılma oldu ister paylaş ister paylaşma ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)