ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Bedirhan Karaca-Sınırsız Pot Seti Bugsuz(LUA) 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eğer bildirdiğiniz konuda 2 sindede aynı kodlar içerseydi kapatılırdı
Konu içeriği bir diğer konu ile farklıdır ve emek sarfedilmiştir.

konu kapatılmasının gereği yoktur.

ne alaka sonuçta sistem aynı sistem şimdi başka yerden alıp paylaştıgınız sistemleri farklı kodlamada paylaşsam hemen paylaşıldı der kapatırdınız neyse acemiliğinize veriyorum

ne alaka sonuçta sistem aynı sistem şimdi başka yerden alıp paylaştıgınız sistemleri farklı kodlamada paylaşsam hemen paylaşıldı der kapatırdınız neyse acemiliğinize veriyorum

Emek sarfedilen birşeyi direkt incelemeden kapatmak doğru birşey değil konu içeriği bir diğer konu ile farklı olduğunu söylendi

@qecekondu06; Talimat bölüm yöneticisinin analizi doğrultusunda uygunluğu tespit edildi o yüzden kapatılmasına gerek yoktur.

ahahahah dostum sen ne kadar komiksin ya benim konum senden 10 saat once paylasilmis neyin kafasindasin sen :D ayrica baska kimsenin sistemini senin gibi paylasmiyorum ben kendi yazdiklarimi paylasiyorum bildirildi diyorsunya kendi kendini bildir belki konunu kaldirirlar senden 10 saat once paylasmisim bi bak :D ram veled ya cok guldurdu bu cocuk :D

Hakaret içeren , sözlü tartışma , konu sulandıran mesajlar kaldırıldı

Konu üzerinde yazdığınız mesajlara dikkat edin gerekli işlemler uygulanır.

bildirildi. eklenilebilir;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri