-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

21.08.2015 00:00 'da acılacak olan serverıma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djkurnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 465

djkurnaz

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. [*=center]Ad :
    [*=center]Yaş :
    [*=center]Online Kalabildiği süre :
    [*=center]Tecrube (Var / Yok) :
    [*=center]Tecrübe varsa Acıklayınız:
    [*=center]İletisim Bilgisi (Skype) :
    [*=center]Gm olmak İstemenizin Sebebi :

Evet arkadaşlar serverımı yeni kuruyorum ve tanıtım yapacak üye kazandıracak ve güzel bir sekilde yönete bilecek bir gm arıyorum açık konusan bir insanım ben 24 yasındayım ve illaki tek basıma yetemem servera fakat GM mertebesini gerçekten kullana bilecek olan kişilere bu mesajım dürüst insan ararım ben herzaman
Serverım 2 ay kesin açık kalıcaktır parası pesin ödenmistir.
2 ay icinde güzel user toplarsam tabikide serverım açık kalmaya devam edecektir
lakin server tutulmaz ise mecbur kapatıcam yani ben serverı yıllarca acık tuta bilirim sadece tek istegim güzel bir ortam olması.

şunuda söyliyim metin 2 yi okadar çok seven insan değilim fakat bu aralar arkadaşlarımın yaptıgı ortamdan etkilenmiş olmam gerekki açmaya karar aldım
Ve serverıma gerçekten güzel gm lik yapıp eventler yapa bilecek gmler arıyorum

5 Tane gm alımı yapacagım başlangıc olarak tabi performans larına göre gm lik mertebesi elinden alınacak veya kalıcı olacakdır.
Server yeni acıldıgından gm lere 1 aylık süre tanıyacagım 1 ay içinde kendini kanıtlıyan gm ler ilerde açacak oldugum baska oyunların da gm leri olabilirler ve kalıcı gm kadromu olusturacagım kisilerin arasına girebilirler.

gm başvurusu yapan arkadaşlar için diyorum skype adresim gmkurnaz yazın ve karsınıza masakaki çıkacak onu ekleyin ve benimle iletisime geçin veya forum üzerinden PM atın bunu söylememin sebebide gmlerimle devamlı iletisim halinde olmak istemem ve gmlere server tanıtım bilgilerini yolluyacak olmam

NOT: Kesinlikle ve kesinlikle dolandırıcı değilim arkadaşlar forumda çok eski olsamda konu açmışlığım yoktur cokda nadir konu acarım veya cevap yazarım Uzun lafın kısası ben gmlerime güvenmek isterim benim gibi tabiricaisse dürüst olanları yanımda görmek isterim her insan gibi ^^
NOT 2:Bnu son derece ciddi söylüyorum arkadaşlar GM lerime eğerki serverda para kazana bilirsem serverın ihtiyacları dısındaki kazanclar bölüstürüp gmlerin paypal hesaplarına yatıracagım ^^ örnek 1 ay icinde 150 tl kazandık diyelim ve sunucumun ücreti 150 tl ise para ödüyemem ama 250 tl geldi bunun 100 tl sini bölüstüreceğim

Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

kardeşim ekle //////////// konuşalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ad :abdullah akyuz
Online Kalabildiği süre :8 saat
Tecrube (Var / Yok) : var
Tecrübe varsa Acıklayınız:wold metin2 reklamcını yapmış bulumaktayım bu yeter heralde
İletisim Bilgisi (Skype) ://///////////
Gm olmak İstemenizin Sebebi : reklamcı olduğumu duşunuyorum ve metin2 tr de 2 yılık gm tecrubemiz vardır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başvurunuz Denetleniyor ve bizden cevap bekleyiniz üstelik iletisim bilgileriniz bize göre eksiktir lütfen Skype adresi edinin Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri