- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
veled sana küfretmemek için kendimi zor tutuyorum sesini kesmediğin sürece burda benden cevap alırsın adam ol burası eleştiriye açık bir forum konu açıyosan eleştiriyede açıksın demektir şimdi dırdır edip durma burda bu saçma sisteminden daha iyi bi sistem paylaştm zatenşimdi artik canimi skmaya basladin defol git surdan cocuk felan diye konusuyon akilli ol skypedan ekle cocugu gosteriyim! bi konu actim baltalamak icin elinden geleni yapion ! kendi kafana gore triplere girion canimi skma saygi goster gostermiyeceksen defol git tepemin tasini attirma surda amacini cozemiyorum canimi skma
http://www.turkmmo.com/quests/3321069-servis-yuzuguisinlanma-antiexp-pot-alma.html
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen öyle şuanda bende bunu söyleyene bakıyomda adam yerine kız resmi koymuşBir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

- Konular
- 173
- Reaksiyon Skoru
- 287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
seninle laf yarışına girecek kadar alçalmadım. işine bakaynen öyle şuanda bende bunu söyleyene bakıyomda adam yerine kız resmi koymuş![]()
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bunu demek için alçalıp bana bişi yazman gerekirdi demekki alçalmışsınseninle laf yarışına girecek kadar alçalmadım. işine bak
bu saatten sonra sesinizi keserseniz iyi olur gereksiz insanlarla uğraşamam- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)