Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu konuda vücut geliştirme sporu ile uğraşan arkadaşlar vucütlarının ilk ve son durumunu paylaşabilirler.
Ben 9 aydır bu spor ile uğraşıyorum vücudumun ilk ve son hali bu şekilde
1.Ay.
Şuan.
Ben 9 aydır bu spor ile uğraşıyorum vücudumun ilk ve son hali bu şekilde

1.Ay.
Şuan.
Son düzenleme:
@emolcan2; Gerçekten büyük gelişim göstermişsin. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Örneğin haftada kaç gün hangi aralıklarla gittin. Ne tür beslenme programın vardı? Protein tozu kullandın mı tavsiye eder misin gibi sorularım var yeni başlayan birisi olarak. Kısacası söylemek istediklerini, yeni başlayan birisine verebileceğin tavsiyeleri duymak isterim.
Ek olarak sen spora başlamadan öncede normal bir fiziğin varmış. Şuan ben 74 kilodayım ve boyum 1.78. Ancak vücudumda birazcık yağlanma mevcut. Buna göre tavsiye verirsen sevinirim.
Ek olarak sen spora başlamadan öncede normal bir fiziğin varmış. Şuan ben 74 kilodayım ve boyum 1.78. Ancak vücudumda birazcık yağlanma mevcut. Buna göre tavsiye verirsen sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@emolcan2; Gerçekten büyük gelişim göstermişsin. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Örneğin haftada kaç gün hangi aralıklarla gittin. Ne tür beslenme programın vardı? Protein tozu kullandın mı tavsiye eder misin gibi sorularım var yeni başlayan birisi olarak. Kısacası söylemek istediklerini, yeni başlayan birisine verebileceğin tavsiyeleri duymak isterim.
Öncelikle teşekkürler kardeşim yorum için , haftada 6 gün gidiyorum yaklasık 2 saat duruyorum ve her gün 1 bölgeyi çalışıyorum. Takviye almıyorum sadece yemek , beslenmemde öyle düzenli değil benim çalıştığım için sabah simit felan yiyorum öğlen döner
sadece aksamları düzenli yemek yiyebiliyorum pilav , tavuk gögüsü , makarna falan filan bide ekmeksiz yemek yiyemiyorum
yani anlayacağın öyle düzenli bir beslenmem yok. Evet bu spora başlamadan önce fiziğim fena değildi 2 senekickbox yaptığım için vücut yağlanması içinde bol bol koşu yap diyebilirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Azim gerçekten çok önemli.Tebrikler
Yeni gördüm , teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)