HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Plendruel >>> Counter Strike Global Offensive
Pelin Melek Aslan >>> Metin2 Development
NoRDen >>> Cep Telefonlari
ZacqooLeaven >>> Metin2 Development
xKaos >>> Üniversite Bilgileri
THReyiz >>> Komik Videolar
NouS >>> LoL
Kendilerine ve Foruma hayırlı olsun başarılar.
Not: Seçilmeyenler hakkında ufak bir bilgilendirme.2-3 kişi gerçekten çok iyi onlar kendilerini biliyorlar fakat mesaj sayıları yeterli olmadığı için maalesef alamadım.Bir daha ki alıma kadar mesaj sayıları gerekli sayıya ulaştırırsınız umarım.1-2 kişi ise halen forumda satış yapan hosting firmalarıyla eşleşmeleri olduğu için yönetime giremediler.Onlar kendilerini biliyorlar diye düşünüyorum gerekli açıklamayı yaparlarsa gelecek ay ki seçimlerde değerlendirme şansım olacaktır.
Hayırlı olsun tekrardan.
Pelin Melek Aslan >>> Metin2 Development
NoRDen >>> Cep Telefonlari
ZacqooLeaven >>> Metin2 Development
xKaos >>> Üniversite Bilgileri
THReyiz >>> Komik Videolar
NouS >>> LoL
Kendilerine ve Foruma hayırlı olsun başarılar.
Not: Seçilmeyenler hakkında ufak bir bilgilendirme.2-3 kişi gerçekten çok iyi onlar kendilerini biliyorlar fakat mesaj sayıları yeterli olmadığı için maalesef alamadım.Bir daha ki alıma kadar mesaj sayıları gerekli sayıya ulaştırırsınız umarım.1-2 kişi ise halen forumda satış yapan hosting firmalarıyla eşleşmeleri olduğu için yönetime giremediler.Onlar kendilerini biliyorlar diye düşünüyorum gerekli açıklamayı yaparlarsa gelecek ay ki seçimlerde değerlendirme şansım olacaktır.
Hayırlı olsun tekrardan.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Başardim Be)
Hadi Herkese Hayırlı Olsun![]()
"Başardım be : ))"
Şu tepki özgüvenin göstergesidir ve asında bu cümle şu anlamı ifade eder : Ben sizi seçmiyorum,siz kendiniz çabanızla ve emeğinizle giriyorsunuz.Ben sadece ufak detaylara bakıyorum.İfadeni gerçekten beğendim olması gereken de bu içinden geldiğince sevincen![]()
Tekrar söylüyorum yönetime girmek sizin elinizde çaba,emek harcarsanız girersiniz.Bunların yanında bizim kurallarımıza da uymak zorundasınız.

)