Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

C++ Change Login

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Paylaşıldığını gösterdiğiniz konuda source üzerinden daha detaylı anlatım yapılmamış, bu konuda anlatım detaylıca yapılmış ve anlaşılabilir konunun kapanması gerekmiyor
allah için detaydan bahsediyor 2 kod aratıp 2 rakam değişitrecen adamda detaylı bir şekilde anlatım yapmış daha ne yapsın önceden paylaşıldı konu kilit @lanetadam; @admin; @qecekondu06; @asdasdasddj;

Son düzenleme:
allah için detaydan bahsediyor 2 kod aratıp 2 rakam değişitrecen adamda detaylı bir şekilde anlatım yapmış daha ne yapsın önceden paylaşıldı konu kilit @lanetadam; @admin; @qecekondu06; @asdasdasddj;

Arkadaş bölümde yeni editör oldu kapatılmaması gerektiğini düşünüp kapatmamış.Adminlerden bahsetmek yerine bölüm editörlerinden bahsedebilisin.Bölüme editörler bölümle ilgilensin diye seçiliyor

Konu günceldir. Konu için gerekli açıklama yapılmış ve kapatılmamayı uygun görülmüş konu açıktır. Turkmmo'dan x kişiden görüp paylaşmadım.
Türk forumlarında taklik edilecek bir kişi bile yok varsa da o benimdir ( Konuyu çamur atmaya çalışanlara karşı felsefi bakış açım )!.

Konu günceldir. Konu için gerekli açıklama yapılmış ve kapatılmamayı uygun görülmüş konu açıktır. Turkmmo'dan x kişiden görüp paylaşmadım.
Türk forumlarında taklik edilecek bir kişi bile yok varsa da o benimdir ( Konuyu çamur atmaya çalışanlara karşı felsefi bakış açım )!.
baksana adam moderatörü değil ilk admini çağırıyor:D

baksana adam moderatörü değil ilk admini çağırıyor:D

Yapacak birşey yok. İlla ki zamanında 4 envanter paylaşımı yapmıştım. O zamanlardada vardı halen devam ediyor. 2014'te C++ paylaşımı yaptım o zamanda bıktırdırlar halende bıktırıyorlar. Kardeşim bu konu yeni açılmış mı? Herkesin işine yarar mı? O zaman tamam bi teşekkür edip kaçıyım demek gibi bir huyları yok. Çamurlaşmış kişiler çamur atıyor işte .. (:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri