emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Tmmo yöneticilerinin dikakatine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedis24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 221
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sayın tmmo yöneticileri inş doğru yere yazıyorumdur ve sorunum çözülür.
daha önce kullanmış olduğum bedis2 isimli hesabımla bilişim şikayetlerinde bir konu açmıştım
bu bilişimi suç duyurusunda bulundum adliyeye bu zaman zarfında tmmo da bilişimin rankları kaldırıldı.
ve nasıl oldu bilmiyorum ama bilişim sahipleri hesabımı ele geçirdiler ve konuyu kapattılar resimleri her yazdığımı sildiler.hesabımı başka biri alamaz şurdan yola varıyorum bilişim sitesindeki şifremle aynıydı ve başka biri almış olsa hesabımı şikayetlemi uğraşıcak silicek.neyse hesabımı geri alsamda bi işe yaramaz artık konuyu kapattılar bilişim sahipleri bana 125TL geri ödeme yapılmadı mağduriyetim devam ediyor ve bilişime ait elimde delil kalmadı sildikleri için
ŞİMDİ BANA TMMO YÖNETİCİLERİ SÖYLESİN BEN NE YAPMALIYIM

HESAP GİTTİ,KONU KAPANDI,DELİLLER SİLİNDİ BU DURUMDA NE YAPARSAM ŞİKAYETİM TEKRAR AKTİF OLUR FİRMANIN SATIŞ YAPMASINI ENGELLERİM.

EĞER HİÇ BİRŞEY YAPAMAZSANIZ BEN TEKRAR BUNLARDAN SUNUCU ALICAM AÇICAM ZATEN İLLAA ŞİKAYET KONUSU ÇIKARTIRLAR BİLİYORUM TEKRAR RESİMLERİNİ ATICAM SATIŞ YAPMALARINI ENGELLİYCEM Bİ ŞEKİLDE

CVP BEKLİYORUM

Hakkınızı yasal yoldan zaten aramışsınız, bunun dışında yasal mercilerden kanıt gibi şeyler için mail gelirse zaten geri dönüş yapılır gerekli bilgiler verilir. Konu editlenmesi tamamen silinmesi anlamına gelmiyor, gerekli kayıtlar sistemde barınır.
Bunlar haricinde zaten bir şikayet konusu daha açmışsınız o konu aktif edildi ayrıca zaten kanıt eklemişsiniz tahmin ediyorumki elinizde kanıt var ve bu konuda sıkıntı çekmezsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri