IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Konum Kaydetme Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler

Teşekkürler

Merhabalar,

Konum Kaydetme Sistemi nedir?

Oyuncular 30.seviyeden sonra "40004" kodlu yüzükten sistemi kullanabilirler. Dileyen oyuncu bulunduğu yerin koordinatlarını kaydeder ve dilediğin zaman kaydettiği koordinata ışınlanabilir. Bir nevi oyuncu kendi ışınlanma yüzüğünü yaratmış olur. Eşya ile girilen özel haritaların ya da bossların olduğu haritaların bir kısmını kendim engelledim fakat sizlerde aşağıda anlatacağım şekilde dilediğiniz haritayı engelleyebilirsiniz. Böylelikle oyuncu o haritada herhangi bir konum kaydetme işlemi gerçekleştiremez. Ayrıca oyuncu en fazla 10 adet konum kaydedebilir ve konum kaydederken, konumun ismini kendisi belirler. Dilediğin zaman konumun ismini yeniden değiştirebilir ya da kaydettiği konumu silebilir. Detayla aşağıdaki resimlerde mevcuttur:

6kX977.jpg

3aq7B2.jpg

kgWb3A.jpg

N41p65.jpg

0kB1XZ.jpg

Konum Kaydetme Sistemi - DOSYALAR

konum kaydet diyip kaydettikten sonra kayıtlı konumlar kısmına girince hiçbirşey çıkmıyor sorun nedir?

Teşekkürler.

Hacı kod çalışıyor sorunsuz lakin ben bunu bir yüzüğe ekledim konum kayıt çalışıyor ışınlanma ekranı falan her şey mükemmel sadece isim giriyorum ışınlanma noktasına orda 0 yazıyor MSQL de girdiğim isim yazıyor ama sebebi nedir? (not: 0 a tıklayınca ışınlanıyor istediğim yere)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri