Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Konum Kaydetme Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yararlı eline sağlık...

Ellerine sağlık çok güzel olmuş, fakat ben çalıştıramadım, adımları doğru bi şekilde yapıyorum konum kaydet dediğimde questten çıkıyor yada kayıtlı konumlara tıkladığımda da çıkıyor, acaba msql ve msqy10 olayı var mı diye bu linkteki işlemleri de yaptım fakat yine çalışmadı, yardımcı olursa sevinirim..

Ellerine sağlık çok güzel olmuş, fakat ben çalıştıramadım, adımları doğru bi şekilde yapıyorum konum kaydet dediğimde questten çıkıyor yada kayıtlı konumlara tıkladığımda da çıkıyor, acaba msql ve msqy10 olayı var mı diye bu linkteki işlemleri de yaptım fakat yine çalışmadı, yardımcı olursa sevinirim..

Oyununuzda mysql kodları çalışmıyor sanırım. Şu aşağıdaki vermiş olduğum kodları .lua şeklinde kaydedip dener misiniz? 20083 kodlu NPC'den deneyebilirsiniz.

PHP:
quest mysql_deneme begin
	state start begin
		when 20083.chat."Mysql-Deneme" begin
			x = mysql_query("select * from player.player where id='"..pc.get_player_id().."' ")
			say(x.name[1])
		end
	end
end

Eğer karakter adınız yazıyorsa işlemi yapınca sıkıntı yoktur Mysql'de. Yok yazmıyorsa çalışmıyordur.

Oyununuzda mysql kodları çalışmıyor sanırım. Şu aşağıdaki vermiş olduğum kodları .lua şeklinde kaydedip dener misiniz? 20083 kodlu NPC'den deneyebilirsiniz.

PHP:
quest mysql_deneme begin
    state start begin
        when 20083.chat."Mysql-Deneme" begin
            x = mysql_query("select * from player.player where id='"..pc.get_player_id().."' ")
            say(x.name[1])
        end
    end
end

Eğer karakter adınız yazıyorsa işlemi yapınca sıkıntı yoktur Mysql'de. Yok yazmıyorsa çalışmıyordur.

"

QUEST : mysql_deneme
STATE : start
WHEN : 20083.chat ("Mysql-Deneme")
mysqldeneme.lua:7:assertion failure : nested==0
Abort (core dumped)

"

Hocam bu şekilde hata alıyorum questi okuturken :/

"

QUEST : mysql_deneme
STATE : start
WHEN : 20083.chat ("Mysql-Deneme")
mysqldeneme.lua:7:assertion failure : nested==0
Abort (core dumped)

"

Hocam bu şekilde hata alıyorum questi okuturken :/

Bende herhangi bir hata vermiyor quest.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri