- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
link kırık 12 saat içerisinde güncelleme yapınız.
Bağlantı adresleri güncellendi.
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Konumu kaydet diyorum adını yazıyorum, tamam diyorum pencere kapanıyor işlem görmüyor. Hata nerede acaba?Merhabalar,
Konum Kaydetme Sistemi nedir?
Oyuncular 30.seviyeden sonra "40004" kodlu yüzükten sistemi kullanabilirler. Dileyen oyuncu bulunduğu yerin koordinatlarını kaydeder ve dilediğin zaman kaydettiği koordinata ışınlanabilir. Bir nevi oyuncu kendi ışınlanma yüzüğünü yaratmış olur. Eşya ile girilen özel haritaların ya da bossların olduğu haritaların bir kısmını kendim engelledim fakat sizlerde aşağıda anlatacağım şekilde dilediğiniz haritayı engelleyebilirsiniz. Böylelikle oyuncu o haritada herhangi bir konum kaydetme işlemi gerçekleştiremez. Ayrıca oyuncu en fazla 10 adet konum kaydedebilir ve konum kaydederken, konumun ismini kendisi belirler. Dilediğin zaman konumun ismini yeniden değiştirebilir ya da kaydettiği konumu silebilir. Detayla aşağıdaki resimlerde mevcuttur:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Konum Kaydetme Sistemi - DOSYALAR
player'a da ekledim yinede olmadı
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
Konumu kaydet diyorum adını yazıyorum, tamam diyorum pencere kapanıyor işlem görmüyor. Hata nerede acaba?
player'a da ekledim yinede olmadı
PHP:
quest mysql_dene begin
state start begin
when 20087.chat."MySQL Dene"
sorgu = mysql_query("select * from player.player")
say_title("Toplam oyuncu sayısı: "..table.getn(sorgu))
end
end
end
Yukarıdaki kodu "mysql_dene.lua" şeklinde kaydedip oyuna ekler misin? 20087 kodlu NPC'den MySQL'in sunucunda çalışıp, çalışmadığına bakabilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)