romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Konum Kaydetme Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Merhabalar,

Konum Kaydetme Sistemi nedir?

Oyuncular 30.seviyeden sonra "40004" kodlu yüzükten sistemi kullanabilirler. Dileyen oyuncu bulunduğu yerin koordinatlarını kaydeder ve dilediğin zaman kaydettiği koordinata ışınlanabilir. Bir nevi oyuncu kendi ışınlanma yüzüğünü yaratmış olur. Eşya ile girilen özel haritaların ya da bossların olduğu haritaların bir kısmını kendim engelledim fakat sizlerde aşağıda anlatacağım şekilde dilediğiniz haritayı engelleyebilirsiniz. Böylelikle oyuncu o haritada herhangi bir konum kaydetme işlemi gerçekleştiremez. Ayrıca oyuncu en fazla 10 adet konum kaydedebilir ve konum kaydederken, konumun ismini kendisi belirler. Dilediğin zaman konumun ismini yeniden değiştirebilir ya da kaydettiği konumu silebilir. Detayla aşağıdaki resimlerde mevcuttur:

6kX977.jpg

3aq7B2.jpg

kgWb3A.jpg

N41p65.jpg

0kB1XZ.jpg

Konum Kaydetme Sistemi - DOSYALAR

Konumu kaydet diyorum adını yazıyorum, tamam diyorum pencere kapanıyor işlem görmüyor. Hata nerede acaba?
player'a da ekledim yinede olmadı

Konumu kaydet diyorum adını yazıyorum, tamam diyorum pencere kapanıyor işlem görmüyor. Hata nerede acaba?
player'a da ekledim yinede olmadı

PHP:
quest mysql_dene begin
	state start begin
		when 20087.chat."MySQL Dene"
			sorgu = mysql_query("select * from player.player")
			say_title("Toplam oyuncu sayısı: "..table.getn(sorgu))
		end
	end
end

Yukarıdaki kodu "mysql_dene.lua" şeklinde kaydedip oyuna ekler misin? 20087 kodlu NPC'den MySQL'in sunucunda çalışıp, çalışmadığına bakabilirsin.

yararlı konu teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri