Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
çok güzel konu
Aklıma Birşey Geldi ;
Şebnemelre hemen tıklanmadığı için şebnem, ejderha tanrı yaşamı vb... bugunuda engelleyebiliriz diye düşüyorum.
Şebnemelre hemen tıklanmadığı için şebnem, ejderha tanrı yaşamı vb... bugunuda engelleyebiliriz diye düşüyorum.
Herkese Kolay Gelsin Arkadaşlar Questimizin Mantığı Oyuncu Her Login Olduğunda Duyuru Panelinin Gelmesi Ve Sizin Yazdığınız Duyuruları Okumasıdır.Umarım İşinizi Yarar İyi Eğlenceler
Kod:quest karaca425_hatirlatma begin state start begin when login begin say("Oyunumuza Hosgeldiniz.") say("1-105 max level sinirlidir.") say("Ejderhadan xxxx item Duser.") say("Droplarimiz %100 oranindadir.") say("ticket uzerinden istek sikayetlerinizi ") say("ulastirabilirsiniz.") say("resmi sitemiz wwww.xxx.com.tr'dir.") say("Herkese Kolay Gelsin Saygilar") say("Bedirhan Karaca-Karaca425 Turkmmo") end end end
Quest İndir Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yanlız oyuncunun her login oluşunda karşısına çıkacaktır
ama olsun yinede güzel paylaşım 
Yanlız oyuncunun her login oluşunda karşısına çıkacaktırama olsun yinede güzel paylaşım
![]()
cok oldu paylasalı
)Aklıma Birşey Geldi ;
nasıl baskan anlamadım
skype dan anlatırsın 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...