Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1.Kaya konusunda ayın 17sinde bakım olucaktı ayın 19u kayayı kesiyoruz derece gelmiyor
2.Olarak forma ztn giyemiyoruz efsun takası gelcekse getirin artık
3.Saglam bi ban affı lazım baya hesabın acılması gerekiyo
4.Enerji Bakımıda yalan oldu
5.Userler artıcak diye 2 ay önceden demiştiniz :m08::m08::m08:
6.Efsun oranlarında sıkıntı var 130tye yakın efsun attım 3x15den başka bişi gelmedi
2.Olarak forma ztn giyemiyoruz efsun takası gelcekse getirin artık
3.Saglam bi ban affı lazım baya hesabın acılması gerekiyo
4.Enerji Bakımıda yalan oldu
5.Userler artıcak diye 2 ay önceden demiştiniz :m08::m08::m08:
6.Efsun oranlarında sıkıntı var 130tye yakın efsun attım 3x15den başka bişi gelmedi
Son düzenleme:
6. Maddeyi açıklıyım 130 t lik efsunu kaç hafta da attın yoksa efsun botuna mı koydun buraya gelmişsin boş boş konuşuyon lise bebesi
6. Maddeyi açıklıyım 130 t lik efsunu kaç hafta da attın yoksa efsun botuna mı koydun buraya gelmişsin boş boş konuşuyon lise bebesi
sonuçta 130t harcamış gelmemesi manidar oranı düşürüseler gelmez bende anka yaya 20t harcadım geldiği 18 beceri bişidi emeğe yazık değilmi kör oluyodum la azdaha bilgisayarın başında :m08: neyse adam haklı o konuda oranı arttırmaları lazımki millete iyi bi efsun gelsin 130t ne demek aga
Son düzenleme:
İtemlerini eskiden pahalıya alanlar şimdi ucuza satmıyorlar. Piyasa zaten sıkışık. Üstüne efsun kolaylığı gelirse kimse item satmaz. 2 ay önce 500Tye aldığını şimdi neden 300Tye satsın adam ? Yavaş yavaş düşecek piyasa. Efsunları şimdi kolaylaştırmak direk oyuncuları zarara sokar. Zaten 200lük efsunlar var. Günde 10T civarı efsun atabilirsin. Bence en büyük kolaylık bu.