HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=2]Tesla Motorsun fabrikasını hiç merak ettiniz mi? Cuma günü Tesla attığı bir tweette Model Sin üretim bandının bir videosunu arabanın perspektifinden yayınladı. Daha önce de fabrika kapılarını Wireda açan Tesla...
[/h]Tesla Motorsun fabrikasını hiç merak ettiniz mi? Cuma günü Tesla attığı bir tweette Model Sin üretim bandının bir videosunu arabanın perspektifinden yayınladı. Daha önce de fabrika kapılarını Wireda açan Tesla yaptığı işin büyüsünü tüketicileri ile paylaşmak istiyor.
[/h]Tesla Motorsun fabrikasını hiç merak ettiniz mi? Cuma günü Tesla attığı bir tweette Model Sin üretim bandının bir videosunu arabanın perspektifinden yayınladı. Daha önce de fabrika kapılarını Wireda açan Tesla yaptığı işin büyüsünü tüketicileri ile paylaşmak istiyor.
Motomedia bölümü Motosiklet haberleri ile iligli konuları açabileceğin bir bölüm.Otomobil haberleri ile ilgili konuları Motorlu Araçlar Genel bölümüne açmalısın
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)