Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Packtaki İtem Protoyu Açma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kurguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 740

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar önceden UnEpk ile item proto açılıp kapatılabiliyordu fakat +40k fileslerde olmuyor Zagre isimli arkadaşın açtığı konudaki yapımı denedim item protoyu açtım fakat tekrar kapatırken sürükle bırak kısmında ( Adım 2 ) xml dosyasını sürükleyip bırakıyorum cmd de kodları 2000 lere kadar olan itemlere kadar geliyor fakat sonrasında otomatik olarak kapanıyor ve oluşan 2 metin belgesinde itemlerin sadece kodu 2000 lere kadar olanları oluyor geriye kalan itemler yok. Farklı bir yol varmı veya bu sorunu çözebilirmiyim bilgili bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Kapatırken sorun yaşamanın sebebi konuda kapatırken silin denilen kısmı silmemiş olmandır yoksa sorunsuz kapatıyor

Orayıda sildim kapatırken hata almıyorum kapatıyor fakat sadece bir kısmını kapatıyor yani itemlerin %15 ini alıyor %85 i daha cmd de görünmeden otomatik olarak cmd kapanıyor arkadasa attım dosyaları aynı şey ondada oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri