kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İlk Çabalarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoRDen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Beğendiniz mi?

• Evet

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoRDen

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
2,235
Online süresi
9d 14h
Reaksiyon Skoru
343
Altın Konu
0
Başarım Puanı
289
MmoLira
1,096
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eskiden arkadaşlarla bir internet kafeye takılırdık , okul çıkışları hep oraya giderdik.
Birgün yineinternete gittim ama arkadaşlardan daha geç gitmiştim baktım herkes
MMOMT2 diye bir server oynuyor bende başlamıştım günler , haftalar , aylar geçti yavaş yavaş fulleniyordum , derken aklıma bir gün bu serveri oynuyorumda neden GM olamiyayım diye bir soru geçti.
Hemen sordum soruşturdum google'ye yazdım Türkmmo çıktı Türkmmo yu daha önceden biliyordum fakat
sadece oyun hileleri için giriyordum neyse girdim kayıt oldum önüme ilk @Avesequick; çıkmıştı.
Forumdan anlamadığım için ve rütbeside yönetici olduğu için forumun admini sanmıştım.
Hemen başladım özel mesaj atmaya nasıl GM olurum çok olmak istiyorum falan filan derken cevap gelmişti.
Çok sevinmiştim açıp okudum içinde forumda moderatör olmadığım için GM olamayacağım nasıl moderatör olabileceğim yazıyordu , gerekli herşeyi yazmıştı fakat tatmin olmamıştım forumda gezerken Emrah abiyi gördüm.
Hemen onada özel mesaj attım oda aynı cevabı vermişti , biraz üzülmüştüm ama çalışmaya başladım , konu açmaya başladım , başvurularımı yaptım.Bir gün tekrar Türkmmo'ya girdim ve Uzman üye olduğumu gördüm, çok sevinmiştim içim kıpır kıpırdı bunun mutluluğuyla foruma daha çok önem vermeye başladım , foruma çok alışmıştım yeni arkadaşlıklar yeni dostluklar kurmuştum daha sonra Deneme moderatör oldum yine aynı sevinci yaşamıştım ve Türkmmo'ya olan bağlılığım artmıştı. Birgün arkadaşlar aradı halısaha maçımız var gelmen lazım dediler bende gittim maçı yaptık yenilmişte olsak iyi oynamıştık dışarıda gezdik bir cafeye oturduk birşeyler içtik kalktık ve eve gitmek için ayrıldık. Hızlı adımlarla eve koşuyordum aklımda yemek yiyip şarkımı açıp Türkmmo'da konu paylaşmak vardı çünkü şarkı açınca daha motive olup daha çok konu paylaşıyordum. Yemeğimi yedim bilgisayara oturdum giriş yaptım yukarıda nickim yeşildi bastım birde ne göreyim Moderatörüm içimdeki sevgi o kadar büyüktü ki elim ayağım titriyordu , tekrar çalışmalarıma başladım ve bir gün GM başvurularının olduğunu gördüm hemen başvurmuştum gün geldi çattı sonuçlar çıktı GM olmuştum çok sevinmiştim fakat bir sorun çıkmıştı. Sınavlarım olduğu için Antalya ya gitmeliydim.Elbiselerimi hazırlayıp uçağa bindim Antalya'da inmiştim içimde bir endişe vardı ya görevimi yerine getiremezsem diye herneyse sınavlarım bitmişti eve dönmek için sabırsızlıkla bekliyordum fakat bir hayalkırıklığı daha yaşadım abim az kaldığım için beni bırakmadı bu yazı benim yanımda geçir dedi onuda kıramamıştım kaldım bundan dolayı o zamanki Rehberim bana yardımcı olan @erdemaa; ya konuyu anlatıp görevimden ayrılmak zorunda kalacağımı belirttim kendisi anlayışla karşıladı.
Fakat şunu belirtmek isterimki 2,5 yıldır beraber güldük , 2,5 yıldır beraber ağladık , anlamadığımız yerlerde birbirimize yardımcı olduk , birçok bilgiyi beraber edindik birçok doğum gününü birlikte kutladık bir çok sevgimizi birbirimizle paylaştık ben çok eğlendiğimi ve çok iyi dostluklar ve çok iyi anılar yaşadığımı belirtmek istiyorum çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsın Türkmmo
:l07: :l07: :l07:

Moderatör tarafında düzenlendi:
başarılar

yazını okudu kaç gün gmlik yaptın 1hafta var mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri