Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar klasik siyah kayıt panelini hepimiz gayet güzel biliyoruz....
Ben bu paneli daha güzelleştirmek istedim ve ortaya böyle bir panel çıktı [Taktir sizin]
Ben bu paneli daha güzelleştirmek istedim ve ortaya böyle bir panel çıktı [Taktir sizin]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Beğendiysen Buyrun Link....
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndireceğiniz yerdeki parola DrawradaR dır.
Lütfen emeğe saygı +rep vermesenizde olur[VERİRSENİZ İYİ OLUR xD]Ama en azından bir yorum yaparsanız sevinirim
Warning: mysql_connect(): Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in c:\appserv\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client
Bu hata ne anlama geliyor
Warning: mysql_connect(): Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in c:\appserv\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client
Bu hata ne anlama geliyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)