- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
O güzel sır..
Gene güzel geçen bir gün daha ...
Bizim ailemiz 3 kişilikti ben babam annem. Annem evhanımı babamda sıradan bir memurdu
Herzaman ki gibi annemin mutlu kahvaltısından babamın sabahın neşeli espirilerinden sonra
bilgisayarıma geçtim. Uzun zamandır bilgisayar kullanıyordum artık bilgisayarda
ne yapmam gerektiğini biliyordum öyle boş gezen bir kullanıcı olamazdım kendi
hayalim üzerinde adımlar atmaya karar verdim. Ben Kurtarıcı bir Hacker olmak istiyordum
bu para için değil don kişot gibi, zenginlerden alıp fakirlere verme. Çünkü ben çok
muhtaç kaldım ve çok yalnız kaldım sosyal hayatım yoktu. Beni hayata bağlayan aslında
oyalayan birşeydi ,bilgisayarda olmasa,ne hayalim nede savaşacak bir hedefim olurdu.
ben tüm zihnim ve bedenimle fikirlerimi yazabilecek geliştirebilecek bir bilgi birikimine sahip
olmak istiyordum. bunu tek başıma başaramıyordum 2 yıl boyunca araştırdım okudum dinledim
yeterince lamerlere yalvardım izledim ama benim bir insandan bir öğretmenden eğitim almam
gerekiyordu babamla konuştum fakat bu işe olumsuz bakıyordu hatta kesinlikle uzak durmamı
başka bir şeyle uğraşmamı istiyordu. tabi beni kimse durduramaz bir kere kafaya taktım sevdalandım
bu işe.. Artık pes edecek gibi oluyordum gözlüğüm kaybolmustu ve ekrana bakmakta güçlük çekiyordum
daha kaç gece uyuyamayacaktım daha kac gece yardım arayacaktım pes eder gibi oldum gözlerimi
yumdum. gözlerimi açtığımda annem kahvaltı hazır diye bağırıyordu yanaklarım acıyordu klavyenin üstünde
uyuya kalmışım bir ovaladım yüzümü ve kaldırdım karşımda açık bir forum mauseyi oynattıkca makalelere
yazılara boğuluyordum adeta kayboluyordum mutluluktan ve heyecandan ufak bir cığlık attım
forumda dolaştıkca kütüphaneme benim için hazine değerinde bilgiler ekleniyordu.
ne kahvaltı ne akşam yemeği burada forumda yiyordum bilgiyi tecrubeyi arkadaşlığı
gün geçtikce kendimi mutlu ve havalı hissetmeye basladım kendimi yenilmez hissediyordum
ve doyamıyordum bu forum bitmiyordu sonsuz eğitim eğlence dostluk zafer daha bir çok şey içeriyordu
ve bir den internet gitti
saatlerce sorunu girdermeye calıstım ve bekledim resmen acı cekiyordum
sigara tiryakisi gibi alkol bağımlısı gibi benim o foruma girmem lazımdı..
kapı çalındı kapıya koştum karşımda babamın iş arkadaşı en yakın dostu recep amca gözleri suluydu
ve bana annemi sordu annemi cağırdım annem recep amcanın başını sağa sola salladığını görünce yere
yığıldı ben de telaşlandım anneme sarıldım recep amcaya ne olduğu sordum bana
bir daha bana seni anlatamayacak o artık cennette dedi
bittim orda bittim içimdeki hüznü ve duyguyu anlatamam
hemen dışarı attım kendimi tenha bir yere gidip bağırdım yerden bulduğum bütün taşları delice fırlatıyordum
1 ay sonra..
babamın bana bıraktığı bir sandığı vardı onu 1 aydır açmadım artık ne olduğuna bakabilirim o sandıktan
babamın kokusu etrafı salsada
bir mektup birde kalem vardı
mektupta
Sevgili oğlum bu mektubu okuduğunda ben artık yanınızda olmayacağım
bütün hayatım boyunca kendimi sana değilde neye adadığımı anlatacağım
ben sanal aleminin en iyi hacker'ıyım
benim yaptığım insanların iyiliği için sanalı süslemek zenginden alıp fakire vermek
seninde hayalinin bu olduğunu biliyorum ama gördüğün gibi size hiç vakit ayıramadım
yaşadığımıda hissedemedim arkadaşlarım sokaklarda oynarken ben TURKMMO 'nun temelini
atıyordum evet oğlum o hayranı olduğun forum benim ve ortağımın.Recep amcan ile birlikte kurduk
recep amcan sana hayalin için yardım edecek fakat senin bilgisayar mühendisliği okumanı istiyorum
kendini geçindirebilmen ve kalabalık bir aile kurmanı istiyorum
Annene iyi bak sizi seviyorum TURKMMO
Sana emanet oğlum.
Gene güzel geçen bir gün daha ...
Bizim ailemiz 3 kişilikti ben babam annem. Annem evhanımı babamda sıradan bir memurdu
Herzaman ki gibi annemin mutlu kahvaltısından babamın sabahın neşeli espirilerinden sonra
bilgisayarıma geçtim. Uzun zamandır bilgisayar kullanıyordum artık bilgisayarda
ne yapmam gerektiğini biliyordum öyle boş gezen bir kullanıcı olamazdım kendi
hayalim üzerinde adımlar atmaya karar verdim. Ben Kurtarıcı bir Hacker olmak istiyordum
bu para için değil don kişot gibi, zenginlerden alıp fakirlere verme. Çünkü ben çok
muhtaç kaldım ve çok yalnız kaldım sosyal hayatım yoktu. Beni hayata bağlayan aslında
oyalayan birşeydi ,bilgisayarda olmasa,ne hayalim nede savaşacak bir hedefim olurdu.
ben tüm zihnim ve bedenimle fikirlerimi yazabilecek geliştirebilecek bir bilgi birikimine sahip
olmak istiyordum. bunu tek başıma başaramıyordum 2 yıl boyunca araştırdım okudum dinledim
yeterince lamerlere yalvardım izledim ama benim bir insandan bir öğretmenden eğitim almam
gerekiyordu babamla konuştum fakat bu işe olumsuz bakıyordu hatta kesinlikle uzak durmamı
başka bir şeyle uğraşmamı istiyordu. tabi beni kimse durduramaz bir kere kafaya taktım sevdalandım
bu işe.. Artık pes edecek gibi oluyordum gözlüğüm kaybolmustu ve ekrana bakmakta güçlük çekiyordum
daha kaç gece uyuyamayacaktım daha kac gece yardım arayacaktım pes eder gibi oldum gözlerimi
yumdum. gözlerimi açtığımda annem kahvaltı hazır diye bağırıyordu yanaklarım acıyordu klavyenin üstünde
uyuya kalmışım bir ovaladım yüzümü ve kaldırdım karşımda açık bir forum mauseyi oynattıkca makalelere
yazılara boğuluyordum adeta kayboluyordum mutluluktan ve heyecandan ufak bir cığlık attım
forumda dolaştıkca kütüphaneme benim için hazine değerinde bilgiler ekleniyordu.
ne kahvaltı ne akşam yemeği burada forumda yiyordum bilgiyi tecrubeyi arkadaşlığı
gün geçtikce kendimi mutlu ve havalı hissetmeye basladım kendimi yenilmez hissediyordum
ve doyamıyordum bu forum bitmiyordu sonsuz eğitim eğlence dostluk zafer daha bir çok şey içeriyordu
ve bir den internet gitti
saatlerce sorunu girdermeye calıstım ve bekledim resmen acı cekiyordum
sigara tiryakisi gibi alkol bağımlısı gibi benim o foruma girmem lazımdı..
kapı çalındı kapıya koştum karşımda babamın iş arkadaşı en yakın dostu recep amca gözleri suluydu
ve bana annemi sordu annemi cağırdım annem recep amcanın başını sağa sola salladığını görünce yere
yığıldı ben de telaşlandım anneme sarıldım recep amcaya ne olduğu sordum bana
bir daha bana seni anlatamayacak o artık cennette dedi
bittim orda bittim içimdeki hüznü ve duyguyu anlatamam
hemen dışarı attım kendimi tenha bir yere gidip bağırdım yerden bulduğum bütün taşları delice fırlatıyordum
1 ay sonra..
babamın bana bıraktığı bir sandığı vardı onu 1 aydır açmadım artık ne olduğuna bakabilirim o sandıktan
babamın kokusu etrafı salsada
bir mektup birde kalem vardı
mektupta
Sevgili oğlum bu mektubu okuduğunda ben artık yanınızda olmayacağım
bütün hayatım boyunca kendimi sana değilde neye adadığımı anlatacağım
ben sanal aleminin en iyi hacker'ıyım
benim yaptığım insanların iyiliği için sanalı süslemek zenginden alıp fakire vermek
seninde hayalinin bu olduğunu biliyorum ama gördüğün gibi size hiç vakit ayıramadım
yaşadığımıda hissedemedim arkadaşlarım sokaklarda oynarken ben TURKMMO 'nun temelini
atıyordum evet oğlum o hayranı olduğun forum benim ve ortağımın.Recep amcan ile birlikte kurduk
recep amcan sana hayalin için yardım edecek fakat senin bilgisayar mühendisliği okumanı istiyorum
kendini geçindirebilmen ve kalabalık bir aile kurmanı istiyorum
Annene iyi bak sizi seviyorum TURKMMO
Sana emanet oğlum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
başarılar
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Çok teşekkür ederim mod'um
- Konular
- 3
- Online süresi
- 9h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 99
- DevLira
- 0
Başarılar dilerim...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)