HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ilk olarak tebrik ederim. 2. olarak vs sırasnda birinden eşya alan kişiyi yazarım.3. olarak 64 bec ejder iş görür.
Sura bilmiyor olsam hak vericem de işte... 64 bec ejderde zeka yoksa eğer sen bana o damage 'i atamazsın ki attın diyelim hadi ben savunma setimle bile özel elimle + kaya olan birine 14k atan biriyim. VS setimle 13k yı geçemedim sayılır hatta biara 12k gördüm, min. 17 18k yerken. Gerçekten çok ilginç demi . Neyse uzatmayacam pazartesi bakım yapılsın tekrar çölde atarız.
Kanka nerde illegal şeyler var hepsinin aklı onlara çalışıyor arkadaş neden ban yediğinide unutmasın oyunda gelip ağlıyorduayrıca 3 gün önce 10-9 kestim ss atmadım diye kendini , adımı oraya yazarak tatmin ediyor
Sen hakkınla İLLEGALSİZ TEMİZ BİR VS attın bakımdan sonra vs diceklermi bilmiyorum seni tebrik ediyorum hakkınla illegalsiz attıgın için
![]()
Ban yediği hareketi zaten vs de yapmaya devam etti adam daha uslanmamış belliydi bidaha kaşınıyordu. Bunları takır takır atıcan buraya her kestiğini sonra çene yapmasınlar diye. Dün neydiler bugün bikaç bişi buldular diye tepemize çıktılar ama oda ellerinden gidecek o zaman görecez. Adam bana o gün pm den resmen ağladı ss yi foruma atma atma diye. İyilik yaptık rezil olmasın dedik aldık karşılığını şekil A. görünümlü. Bizim attığımız vs ler ortada zaten İLLEGALSİZ, TEMİZ olarak . Karşımıza adam gibi çıkamayıp onu bunu şunu kullanıp kesiyorsa ben zaten o adamı ciddiye almam isterse 100.0 yapsada . Aynen bakım olduktan sonra görecez 1i bile gelip vs diyecek mi bakalım beklicez .
Konu başlığına yazdığın adamlarla bir kapışma içeren resmin olmadığı için başlığını düzelttim. Düello atmadığın kişileri burada 10-6 şeklinde ezmeye hakkın yok.
konu başlığına yazdığın adamlarla bir kapışma içeren resmin olmadığı için başlığını düzelttim. Düello atmadığın kişileri burada 10-6 şeklinde ezmeye hakkın yok.
geçmişte olan bütün hepsi kaldrılsn o zaman. ?
İsteğin üzerine konu başlığı düzeltildi.geçmişte olan bütün hepsi kaldrılsn o zaman. ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)