HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konu başlığına yazdığın adamlarla bir kapışma içeren resmin olmadığı için başlığını düzelttim. Düello atmadığın kişileri burada 10-6 şeklinde ezmeye hakkın yok.
Lacdigest ne alaka onu anlamadım ben ? Tebrikler yine . Bekle 10.5 lik konu geliyor birazdan. Ptesi günü bakım olduktan sonra çölde bidaha atalım . Aynı bayrak olduğumz halde kayada olduğu halde ben 13 sen 18 atman çok kafa karıştırdı
ilk olarak tebrik ederim. 2. olarak vs sırasnda birinden eşya alan kişiyi yazarım.3. olarak 64 bec ejder iş görür.
Kanka nerde illegal şeyler var hepsinin aklı onlara çalışıyor arkadaş neden ban yediğinide unutmasın oyunda gelip ağlıyorduLacdigest ne alaka onu anlamadım ben ? Tebrikler yine . Bekle 10.5 lik konu geliyor birazdan. Ptesi günü bakım olduktan sonra çölde bidaha atalım . Aynı bayrak olduğumz halde kayada olduğu halde ben 13 sen 18 atman çok kafa karıştırdı
ayrıca 3 gün önce 10-9 kestim ss atmadım diye kendini , adımı oraya yazarak tatmin ediyor
Sen hakkınla İLLEGALSİZ TEMİZ BİR VS attın bakımdan sonra vs diceklermi bilmiyorum seni tebrik ediyorum hakkınla illegalsiz attıgın için 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)