HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
acil nereye atılıcak söle onu biz atarız bi video dedin yoksun teşşekkürler bekliyorum
acil nereye atılıcak söle onu biz atarız bi video dedin yoksun teşşekkürler bekliyorum
internetten bıraz arastır bakalım ne cıkacak tesekkurler yorum ıcın
internetten bıraz arastır bakalım ne cıkacak tesekkurler yorum ıcın
krds 1.si bu verdiğini ben kuramadım ymirworku nereye atacğız? 2.si
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şu uçma efektini nasıl yapabiliriz onla ilgili konu açarmısınkrds 1.si bu verdiğini ben kuramadım ymirworku nereye atacğız? 2.siLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.şu uçma efektini nasıl yapabiliriz onla ilgili konu açarmısın
pack içindeki locele_tr veya locale_de kullanıyorsanız packı eternexus yardımı ile açın arkadaşın verdiği dosyaları içine direk sürükleyin,sürükledikten sonra tekrar eternexus yardımı ile packı kapatın.
(NOT:arkadaşın paylaştığı dosyalar 34k ye göre eğer 40k kullanıyorsanız locale klasörünün içindeki de klasörür adını tr olarak değiştirin.)
Bu arada teşekkür ederim güzel konu eline sağlık

pack içindeki locele_tr veya locale_de kullanıyorsanız packı eternexus yardımı ile açın arkadaşın verdiği dosyaları içine direk sürükleyin,sürükledikten sonra tekrar eternexus yardımı ile packı kapatın.
(NOT:arkadaşın paylaştığı dosyalar 34k ye göre eğer 40k kullanıyorsanız locale klasörünün içindeki de klasörür adını tr olarak değiştirin.)
Bu arada teşekkür ederim güzel konu eline sağlık
![]()
seni seviyorum

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)