M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Oyuncuları memnun edebilir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gebermezadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 503

gebermezadam

Level 5
TM Üye
Konular
145
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pidge serveri için ;
Şurup da saniye olayı kaldırılmalı. (Sağlamlar bu durumdan çok şikayetçi)
Köyler eski haline getirilmeli. (Çizgi film gibi oldu kimse sevmedi bu tasarımı)
Kayalar eskisi gibi tüm chlerde 5-6 saatte bir çıkmalı ve 300 derece vermeli. (Kayaların şu an bir işlevi kalmadı)
Eğer bu sw ye benzer bir pvp varsa pvpler birleştirilmeli.( Eğer böyle birşey olursa sw çok güzel bi yer haline gelebilr)

En azından başka bir pvp ile birleşse oyun inanılmaz canlanır.
Hatta hunk oyuncuları da onay verirse pidge hunk da birleştirilip, yeni bir server açılma durumları da olabilirse de güzel olur. Sizlerin de görüşlerini bekliyorum.
Hayırlı cumalar. İyi forumlar.

KatıLıyorum Süper oLur HaTTa ...

Şurup düzeni şuan çok iyi. 90 level adam kesemiyorduk 2-3 kişi. 9k skill attığım adamı kesemiyordum. Bu nasıl oyun anlayışı cidden anlamıyorum.

Kaya olayına katılıyorum.

Başka sv ile birleştirilme olayına ise kısmen katılabilirim. Öncelikle bu sv benzeri sv ben pek bilmiyorum. Olsa bile o svnin geçmişi çok önemli. Efsun oranları ve orada bulunan itemler ve paralar çok önemli. Bu yüzden pek olası değil.

Hunk ise tamamen saçmalık olur. Hunkta karakter falan yok ve parasal olarak bizden daha az paralar dönüyor orada. Bizim server hem daha eski hem daha kolay para kasılıyor. Yani maddi ve item olarak Hunk çöker ve tamamen bırakırlar.

Önerileriniz için teşekkürler, @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
hunk la pıdgeyı bırlestırmeye ne meraklısınız la bırlesse bızım ıtemımız paramız cop olcak pıdge hunk a gore olsun cok ıstıosanız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri