Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Arkadaşlar Dikat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MenfeatciTurkmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben akşamdan beri belgeleli olarak netmarlisi şikayet ediyorum MenfeatciTurkmo yoneticileri beni banlıyor nedir reklamını alıyorsunz diyemi böyle yapıyorsunuz ayıptır ya size yakışlıyormu

xxxfikretxxx üyeliğine giripte şikayetin aktif olmuşmu olmamışmı diye bakmıyorsun yan üyelik açıp TURKMMO hakkında nasıl cümleler kuruyorsun ? rüşvet diyorsun idda makamı iddasını kanıtlamakla mükellefir. Eğerki bunu kanıtlamıyorsan bu hakaretler senin içinde olan karakter özelliklerindir !

Şikayetin aktif olmuş ama üyeliğine girip bakmıyorsun. Ayrıca kimse konularını silmiyor onay sistemi diye birşey var bir konu açarken o güzel kafanı kullanıp kuralları felan okursun ama malesef okumamışsın. Atıp tutarken biraz saçmalamadan yap bu işi kimse konunu silmedi şuan aktif durumda firmadan yanıt bekleniyor ama sen abuk subuk şeyler yapıyorsun!

Şahsıma istediğin kadar asılsız hakaretler et fakat turkmmo hakkında, adminler hakkında, forum yönetimi hakkında böyle birşeyle karşılaşırsam bunun peşini bırakmam ödettiririm.

Ne kadar sorumsuz insansınki şikayetlerinle ilgilenilmesi istediğin bir platformu taşlıyorsun ve hakaret ediyorsun ? amacın ne senin ? bu güne kadar hiç bir üyeye böyle sert şekilde mesaj yazmadım ama artık sen üye değilsin.

Burası yol geçen hanı değil. Git başka yerde oyna!

yöneticilere nottur: üstteki mesaj için şikayet gelirse silmiyorsunuz.
yan üyeliğinle yazdığına cevap verdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri