HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Karakter adım : Vadesiz Pidge de oynuyorum. En son topluluk bölgesine ışınlandım ve o günden beri karaktere giriş yapamıyorum. Diğer karaktere ve hesaplara giriş yapabiliyorum. Vadesiz de ise oyuna girerken hata veriyor ve oyun tamamen kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim..
Karakter adım : Vadesiz Pidge de oynuyorum. En son topluluk bölgesine ışınlandım ve o günden beri karaktere giriş yapamıyorum. Diğer karaktere ve hesaplara giriş yapabiliyorum. Vadesiz de ise oyuna girerken hata veriyor ve oyun tamamen kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim..
Başka karakter ile topluluk bölgesine girmeyi denediğiniz de hata veriyor mu?
Eğer Hata veriyorsa toluluk haritalarının yeniden önbelleklenmesi ile sorununuz düzelecektir.
Oyunun kurulu olduğu dizindeki pack klasörüne giriş yapıp, metin2_patch_dragon_rock_mobs, metin2_patch_dragon_rock_mobs_texcache, metin2_patch_dragon_rock, metin2_patch_dragon_rock_texcache isimli dosyaların hepsini silip oyunu yeniden çalıştırırsanız sorununuz düzelecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)