- Konular
- 412
- Online süresi
- 1h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 72
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nebulous İnceleme
( Uzayda Agar-İo Android )
Herkese selam arkadaşlar ben Samet;( Uzayda Agar-İo Android )
Bu inceleme konumda Nebulous adlı Agarİo dan esinlenerek yapılmış bir android oyununu sizlere tanıtacağım.
Öncelikle oyun benim tabirim üzerinde Agar İo nun mobil verisyonu ve uzayda geçen verisyonu. Bence bana kalırsa bu oyun agar io dan daha zevkli ve tabi daha sinir bozucu. Oyunun oynanış videosunu en alt kısma koyucam oradan oynanış videosuna da bakarsınız. Hadi oyunumuza geçelim.
Öncelikle oyunumuzun giriş ekranı aşağıdaki gibidir. ( Oyunumuzu Playstore den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. )
Oyunumuzun içeriğinde girişte Tek Kişilik, Çok Oyunculu ve lan oynama gibi giriş alanlarımız var. Diğer sekmelere baktığımızda ise sunucu ve oyun modunu değiştirip seçebiliyoruz. Sunucu bölümüne baktığımızda.....
6 adet sunucu karşımıza çıkıyor. Bunlar;
Doğu ABD
Batı ABD
Avrupa
Doğu Asya
Güney Asya
Brezilya 'dır.
Tabi bize en uygun ve yakın olan Avrupa 'dır.
Evet arkadaşlar oyun modu bölümüne bakacak olur isek şöyleki;
Buradada 6 adet seçim vardır. Bunlar;
Herkes Tek
Herkes Tek ( Süreli )
Takımlı
Takımlı ve Süreli
Bayrak Kapmaca
ve yeni güncelleme ile gelen "Hayatta Kalma Beta" 'dır.
Ana ekipmanları geçtikten sonra oyunumuza yavaştan bir giriş yapalım. Tek kişilik butonuna tıkladığımızda..
Karşımıza böyle bir ekran gelmektedir. Tek kişilik oynayacağımız oyunumuza en fazla 21 adet bot en az 1 adet ve +1 siz olmak üzere 2 kişi oynayabiliyorsunuz.
Zorluk derecesine dönecek olursak arkadaşlar Kolay-Orta-Zor olmak üzere 3 e ayrılmaktadır.
Şimdi gelelim Çoklu oyunculu bölümümüze....
Çoklu oyunculu butonuna tıkladık, daha sonra karşımıza sol üst tarafta bir adet çarpı işareti ve alt tarafta 5 farklı buton bulunmakta. Çarpı işaretine tıkladığınızda oyun oynamaz arkaplanda kapışan çoklu oyuncu modu oyuncularını göreceksiniz.
Ortada Yer alan 4 adet menü de
1. Anasayfaya
2. Birincilik tablosuna
3. Oyun ayarlarına
4. Arkadaş ekleme sayfasına bizi götürmektedir.
Dikkat; Çoklu Oyunculu penceresinde 1 dakika boyunca işlem yapılmazsa anasayfaya otamatikmen sizi atmaktadır.
Oyna butonumuzun üstünde yer alan Avatar ve İsim tikleri Avatar gözüksünmü gözükmesinmi? İsim gözüksünmü gözükmesinmi? onları belirtmektedir.
Onun yanında yer alan daire sizin skin (avatar) ınızı belirtmektedir.
Şimdi gelelim sol en üst köşeye orada skor,seviye ve sohbet balonu bulunmakta. Evet gördüğünüz üzere 51 levelim. skor oyunda ne kadar yaptığınızla alakalı ve sohbet tablosunda aşağıdaki resimlerde göreceğiniz gibi konuşma yapabiliyorsunuz.
Avatar a tıkladığımızda karşımıza gelen pencere...
Şeklindedir. Çeşitli penceresinde genellikle level ile alınan avatarlar mevcuttur. Bayrak bölümü bedava alınan bayrak ve Uzay bölümündeki avatarlar seviyeli seviyesiz olarak karışıktır.
Şimdi bir geri gidelim, birincilik butonuna tıkladığımızda aşağıdaki gibi karşımıza pencere gelmektedir.
Burada Günlük haftalık veya tümü gibi seçenekler olmak üzere dünya üzerinde ve sadece size ait skorlarda bulunmaktadır.
Gelelim bir geriye ve oyun ayarları bölümüne tıklayalım.
Bu bölüm türkçe olduğu için umarım anlatmama gerek yoktur anlaşılması çok kolay ve detaylı ayarlar bulunmaktadır.
Bir geriye gelelim ve arkadaş ekleme butonuna tıklayalım.
Burada Oyuncular ve Arkadaşlar olmak üzere 2 buton mevcut. Oyuncular şuanki bulunduğunuz çoklu oyunculu odasında bulunan oyunculardır. Arkadaşlar kendi açık olan arkadaşlarınızdır.
Şimdi bir geriye gelelim ve sohbet butonuna tıklayalım...
Burada tıkladığımızda direk sohbet ekranı geliyor ve yazdığınızı odadaki herkes görebiliyor.
Evet.. Çoklu oyunculu bölümünde işimiz bitti şimdi gelelim LAN bölümüne. ( Anasayfadan 3. sekme. )
Aşağıdaki gibi ekran geliyor karşımıza...
Burada arkadaşlar "Gruplar , Özel Oyunlar, Sohbet, Arkadaşlar olmak üzere 4 adet buton mevcut ve aşağıda oluşturma ve katılma butonu mevcut gruplarda normal bir gruba katılıyorsunuz o sunucu sizi herhangi bir odaya beraber atıyor. Özel Oyunlara baktığımızda burada kişi sayısını grup modülünü siz belirleyip bir oda açıyorsunuz belirlediğinize uygun bir oda açılığ yanınıza arkadaş aldığınız takdirde odaya girebilirsiniz.
Sohber bölümüne baktığımızda oda açıp sohbet etmek için gelenlerle ediyorsunuz. Arkadaşlar bölümünde karşı karşıya teklif sunup kapışma özelliğiniz oluyor veya takım olabiliyorsunuz.
Evet Anasayfa'ya geldik geri. burada son bir pencere HESAP penceresi ne tıkladık. ve karşımıza ;
Bunun gibi bir ekran gelmektedir. Google + dan giriş yaparsanız benim gibi gözükebilirsiniz. Giriş yapmazsanız emekleriniz boşa gider. Bu bölümde arkadaş ekleme isminizi istatikler ve kazanımlar gibi birçok pencere mevcut buradan arkadaşta ekleyebiliyorsunuz ve en son kapatıyorsunuz
Eğer oynarsanız blackbirdtr eklemeyi unutmayın derim iyi oyunları derim baybay derim 
Benden Oyun İçi Tüyolar;
Skorunuz 245' i geçtiğinde samanyolu karanlıklarının içine dalmayın.
Takımlı veya Takımlı ve Süreli oyununda bölünmekten korkmayın. ( tabi takımınız birinci veya ikinciyse. )
Kolay Gelsin...

Oynanış Videosu;
Dikkat; Bu anlatım %100 bana ait dir. Tüyolar ve Gereksinimler araştırmam ve fark yaratmam içindir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Başarılar.
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
​Başarılar diliyorum dostum. Ellerine sağlık.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 9h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 99
- DevLira
- 0
Neredeyse her gece oynuyorum. Başarılarının devamını dilerim 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)