TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Her şey Arsenal ile başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 118

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hamza Hamzaoğlu: Arsenal'den 4 yedik ama taraftar müthişti. Biz o gün kazandık o kupaları. Camia olarak kenetlenirsek yeni başarıları yakalarız

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazandıkları 3 kupa ile yetinmeyeceklerini ve yeni sezonda yeni kupalar kazanmak istediklerini söyledi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, oyuncuların emekleri sayesinde bu gururu yaşadıklarını belirterek oyuncularını kutladı. Hamzaoğlu, "Yavaş yavaş, adım adım bu hedefe ulaşmayı doğru bulduk ve sonunda hedeflediğimiz 3 kupayı da müzemize getirdik. Bugün (Dün) 3 kupayla resim veriyoruz ama bu yetmeyecek bize. Yenilerini eklememiz gerekecek. Biz de bu gidişle çalışmalarıma devam edeceğiz. Galatasaray camiası daha iyi başarılılar mutlaka yakalayacaktır" dedi. Kupalar ve başarılarla, diğer takımların transferleri hakkında ise Hamzaoğlu, "Arsenal'den, geldiğimizde 4 yedik ama taraftar müthişti. Biz o gün kazandık o kupaları. Biz camia olarak sarılır ve kenetlenirsek bugüne kadar olduğunu gibi biz yine camia olarak bu başarıları yakalarız. Diğer takımlar da kadrolarını inanılmaz güçlendirdiler. İddialı takımlar çıkacaktır. Önemli olan takım olmak. Geçen sezondan daha çekişmeli bir yarış olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

BİZ GALATASARAYIZ
Transfer yapılmamasıyla ilgili tepkileri yanıtlayan Hamzaoğlu, "Galatasaray zor durumda ve transfer yapamıyor; diye bir algı oluşuyor. Biz Galatasaray Kulübüyüz, istediğimiz zaman iyi oyuncuları alabilecek güce sahibiz. Daha kontrollü hareket etmek istiyoruz. Bu kulübün bugünü var ama bundan sonraki senelerini de düşünmeliyiz" dedi.

BİLAL VE PODOLSKI BUGÜN İÇİN
Florya'da medya mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, bugün düşünerek Bilal ve Podolski, yarını düşürerek de Rodriguez, Carole, Cem'i aldıklarını söyledi ve "Tecrübelerimiz bize doğru yolda olduğumuzu söylüyor" dedi.

ELEŞTİRİLER MAKSATLI
Bir sezonu 3 kupayla tamamlayarak Lucescu'yu geçtiğinin buna karşın yine de eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu şöyle konuştu: "Bu ülkede Fatih Terim, UEFA Kupası'nı kazandığında da eleştirildi. İsterseniz 5 kupa kazanın. Ülkemizde böyle... İşin doğasında var eleştiri; ama maksatlı olanlara karşıyım. 3 kupayla sezonu tamamladık, oyuncularımın emeklerinin yok sayılmasına bizim başarımızın küçümsenmesine karşıyım. Sanki her şey çok basitmiş gibi gösteriliyor."

NİASSE KATKI YAPAR
"Niasse benim eski bir oyuncum. Transfer olması halinde mutlaka bize katkı sağlayacaktır. Şu an netleşmiş bir şey yok. Karar vermiş değiliz. Onla olduğu gibi başka oyuncularla ilgili de düşüncemiz var. Biz Galatasaray takımıyız. Biz iyi oyuncuları da alabilecek güce sahibiz."

MUSLERA'YI SATARIZ
"Oyuncularımıza iyi bir teklif gelirse, yerini doldurabileceksek gönderebiliriz. Biz hedefi olan kulübüz. Bir oyuncumuzun yerini kapatamazsak göndermeyiz. Muslera'nın da yerini doldurabileceğimize inanırsak gönderebiliriz."

SNEİJDER'E MESAJ
Hamzaoğlu, stoper konusunda da sayıca eksiklerinin olmadığını ama bulabilirlerse defansa takviye yapacaklarını söyledi. Wesley Sneijder'in sözleşmesi için de yönetimle görüştüklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, yakın zamanda menajeri ile de temas kuracaklarını
belirtti.

REAL'DEN İKİNCİ DAVET
"Real Madrid'den, 4. senede 2. kez davet alıyoruz. Eleştiriyorlar ama hocalara kişisel eleştiriler olduğunu düşünüyorum. Galatasaray camiası gerekli değeri görüyor. Real Madrid'in Galatasaray'ı 4 senede 2 kez davet ediyorsa bu camianın değerinin olması gereken yerde olduğunu gösterir."

GEÇMİŞ OLSUN
"Çok üzüldüm. Akşam aradım Mehmet'i de. 'Bir anda silah sesi duyduk' dedi. Bunları anlamak mümkün değil. İnşallah son olur. Geçmiş olsun Mehmet'e ve Fenerbahçe camiasına."

1439412018277.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri