- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçen yıl ki ely3'ü hatırlayan var mı? A b ve c turkosunu. Betalar gelmeden önceki güzel oyunu. Simya mimya olmadan önceki eski metin2'yi. Pidgeyi tekrar öyle yapın o kalabalık ve güzel oyun geri gelsin şu an oynadığımız şeyin metin2 mmomt2 ile hicbir alakası yok. Bu gelen yenilikler silinsin . User mi istiyosunuz gelir zevkli oyun mu istiyosunuz zevk alirsiniz eğlenmek mi istiyorsunuz eglenirsiniz . Zamaniniz bosa gitmesin mi istiyorsunuz gitmez. Bu konuyu adminler moderatorler artık her kimse ciddiye alsın. Anket yapalım ? Eskiyi geri isteyenler ve istemeyenler. Bide bir sürü boktan kostüm çıkmış. Eski geri gelsin
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
++++++++++Geçen yıl ki ely3'ü hatırlayan var mı? A b ve c turkosunu. Betalar gelmeden önceki güzel oyunu. Simya mimya olmadan önceki eski metin2'yi. Pidgeyi tekrar öyle yapın o kalabalık ve güzel oyun geri gelsin şu an oynadığımız şeyin metin2 mmomt2 ile hicbir alakası yok. Bu gelen yenilikler silinsin . User mi istiyosunuz gelir zevkli oyun mu istiyosunuz zevk alirsiniz eğlenmek mi istiyorsunuz eglenirsiniz . Zamaniniz bosa gitmesin mi istiyorsunuz gitmez. Bu konuyu adminler moderatorler artık her kimse ciddiye alsın. Anket yapalım ? Eskiyi geri isteyenler ve istemeyenler. Bide bir sürü boktan kostüm çıkmış. Eski geri gelsin
- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+++
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+++++++
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kesinlikle katılıyorum kardesim mars ve ely3 zamanında oynamıştım uzun aradan sonra bugün girdim ve şok oldum pazarlarda hiç bilmediğim itemler üstelik piyasa saçmalamış 500-600t ye itemler bu nedir ya gelsin eski sw miz+++++++
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)