ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

105 Beta Silahları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan gph1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sen türke bidaha bak istersen 5-6k yelpaze ile düz vuran şamanlar var.

Türke bir daha bak savaşçılar 20k skill atıyor.
 
Türke bir daha bak savaşçılar 20k skill atıyor.

Burada okadar yapılan savunmalara rağmen enerji krstallerine rağmen bi savaşçınında toplamda 130 savunmaya 6k skil atması gercekten çok saçma.
60 savunmaya bi şamanın 4k vurması sacma Deil.okadr ort delici ve yarı insanla delici ve krtigin ayni anda gelmesi suretiyle 4k oluyor oda.her vuruşta 4k vurulmadigini.oyundaki bilgi sahibi kişiler biliyor
 
Burada okadar yapılan savunmalara rağmen enerji krstallerine rağmen bi savaşçınında toplamda 130 savunmaya 6k skil atması gercekten çok saçma.
60 savunmaya bi şamanın 4k vurması sacma Deil.okadr ort delici ve yarı insanla delici ve krtigin ayni anda gelmesi suretiyle 4k oluyor oda.her vuruşta 4k vurulmadigini.oyundaki bilgi sahibi kişiler biliyor

Öncelikle savunmayı hesaplaman yanlış. Birisi 130 savunma yapsın ( burada kast ettiğin 65-65 sanırım ) ben 115 savunma yapayım. İddia ediyorum o kişinin yarısından daha az yerim :D Her karaktere karşı silah ve karakter savunmalarının etkisi ayrıdır. Oyunudaki bilgi sahibi kişiler bilir :D Örneğin 60 çan 60 şaman savunması yapıp 120 şaman savunmam var diyemezsin. 120 Şaman savunması direk olarak deliciye daha etkili olacakken 60 çan delici dediğimiz vuruşu değil düz vuruşu azaltacaktır.

Kendimden örnek verecek olursam ben enerji basıyorum ve benim şamanım 62 oluyor. Ama vurduğum kişinin çift savunması 72 civarına çıkıyor. Eğer şamansa +10 ort + 10 yarı +10-15 atak da gelebiliyor. Yani enerji basıldığında zaten dengesiz durum var.

O kadar metin 2 oynadım ilk defa savaşçının 6k vurmasının saçma olduğunu duydum :D Şamanın 4k vurduğu yerde benim 20k vurmam lazım ama ben itiraz ediyor muyum ? Önemli olan her vuruşta aynı değerin elde edilmesi değil. Asıl nokta karakterin vurduğu maksimum rakam. Benim her attığım skill 6k mı vuruyor ? Bu arada 6k savaşçıdan yediğim hiç olmadı. Yiyen kişiler savunmalarının farkındadır ve ona göre önlem alıyordur. Mesela savaşta çok yediğinden uzak durursun veya başka karakterlerden eksik karaktere çekersin. Ne de olsa ölümsüz çar olmaz oyunda herkesin açığı vardır. Herkesten 3k yiyeyim diye bir dünya yok.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst