- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Blok düz vuruşu düşürmez engeller 15 anka ayakkabı 15 kalkandan gelen bloklama 30 yapar çanlı arkadaşının her 10 vuruşunun 3 ünün miss olması demek ayrıca loncalık çan savunması direk düz vuruşunu engeller bunu savaşçı da kılıç savunması getirerek düz vuruşlarının damagesinin azaldığını deneyerek görebilirsin ayrıca defans da düz vuruşların hasarını düşürür.
Kro varsa eğer kolay bir şekilde deneyebilirsin. kro yu tak Setao lara git kro lu iken çoğunun miss girdiğini göreceksin ama Setao yargıcının büyü hasarını defans azaltmyacağı için fazla etkisi olmaz.
şamanlar için getreceğin:
1. Loncalık çan savunması
2. Şaman karakter savunması
3. iç itemlerinin verdiği defans değerleri
4.Kalkan ve Anka ayakabının verdiği bloklama
ile büyük oranda şaman arkadaşlarının hasarını düşürür fakat delici isabet oranı bu anlattığımız savunmaları yok sayar
4K damage yediğimi söylüyorum. Blok sadece miss görünmesini sağlar. Gene 4k yeme ihtimalim var. Yani gene çok vuracaklar. Çan savunması yaparsan düz vurusu azaltırsın deliciyi deği. Delici azaltmak için karakter savunman olmalı. Defansın ne kadar yüksek olursa o kadar da delici yersin ayrıca. Ne az ne çok olmalı. Sırf çan blok ve şaman savunma dizince diğer karakterler açılıyor. 60-65-70 yapabiliyorum ben. Ama bu kadar savunma düz vuruş engellemek için çok fazla. Loncalıkta diğer karakterlere yüklemek isterdim. Ancak savaşçı savunması kadar şaman savunma dizildiği nerede görülmüş ?
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Türkde siz hiç düz vuruşlarıyla 3k - 5k atıp oyuncuyu pert eden bir şaman gördünüz mü
ben gördüm eğer bulabilirsem youtube linkini özel mesaj olarak atarım.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
O itemlere sahip kişiler de 20k skill atıyor savaşçı ile. Ben skille 2k atıyorsam şaman da bu hesapla 500 vursun bana. Türkte bıçakçılar da 3-4k düz vuruyor millette bıçak olmasına rağmen. Burada bıçakçı 1k delici vurabiliyorsa şaman da aynısını vuracak. Ama buff karakterinin eline dandik bir çan tutuşturursan böyle dengesiz savunmalar ve ataklara alışacaksın.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O itemlere sahip kişiler de 20k skill atıyor savaşçı ile. Ben skille 2k atıyorsam şaman da bu hesapla 500 vursun bana. Türkte bıçakçılar da 3-4k düz vuruyor millette bıçak olmasına rağmen. Burada bıçakçı 1k delici vurabiliyorsa şaman da aynısını vuracak. Ama buff karakterinin eline dandik bir çan tutuşturursan böyle dengesiz savunmalar ve ataklara alışacaksın.
konunun tamamını okumadım sadece o lafın dikkatimi çekti ve bende öyle bir şaman tr de gördüm onun için söyledim
- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yollar mısın kardesm o kadar zamandır turkde de oynuyorum hiç denk gelmedim cidden merak ettim itemlerini

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)