Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

105 Beta Silahları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gph1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

gph1212

Level 1
Üye
Konular
15
Online süresi
1m 26s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 27 Gün
Başarım Puanı
48
MmoLira
10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar hiç bir yetkili bu konuda açıklama yapmadı ama anka yaylarına tekrar ort bec gelecekmi ?

şaman çanlarına ort bec gelirken her yer şaman mı kaynıyordu sanki hiç mi savşçı sura ninja yok du ?

şaman çanlarından kalkan o değerli efsunlardan sonra çanların değeri 4 kat arttı ve şaman olmanın ayrı bir prestiji çıktı.

50 kristal vererek aldığımız bir yayın 75 T den satıldığını gördüm ya.

oyunun kalitesini arttırayım derken user kaybediyoruz değil mi ?

piyasa mefta . nedeni yamalar değil user in azalması ve sv de nakit para dönüşünün olmaması

bir de krolar tic e konsun hwang (a kro) zırhlarına karakterine göre 20 çeviklik güç veya zeka B.hwang (b kro) lara ise karakterine göre 30 çeviklik güç veya zeka getirilmesi lazım .

bunlar benim ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşımın isteği lüten duyulsun.

Çanlara ortalama ve beceri gelirse 59 ortlu çanlar ile düz kaç yiyeceğinizden haberiniz var mı ? Efsun aktarma ile 59 ort çan yapabilecek duruma gelinir. Zaten 60 şaman yetmezken ve bloklar az durumdayken yapılmaması gereken bir değişiklik. Diğer itemler ise aynı şekilde devam edecek. Hataları düzeltiyorlar hala.

İtemlerin satılmamasının nedeni çok para kasılması ve itemlerin pahalı olmasıdır.

A.krolar kasılmak için kullanılıyor. B.krolar ise zaten 10 büyü fazladan veriyor. Yani + özelliğe gerek yok.

Çanlara ortalama ve beceri gelirse 59 ortlu çanlar ile düz kaç yiyeceğinizden haberiniz var mı ? Efsun aktarma ile 59 ort çan yapabilecek duruma gelinir. Zaten 60 şaman yetmezken ve bloklar az durumdayken yapılmaması gereken bir değişiklik. Diğer itemler ise aynı şekilde devam edecek. Hataları düzeltiyorlar hala.

İtemlerin satılmamasının nedeni çok para kasılması ve itemlerin pahalı olmasıdır.

A.krolar kasılmak için kullanılıyor. B.krolar ise zaten 10 büyü fazladan veriyor. Yani + özelliğe gerek yok.

Bir şey hariç katılıyorum sana. Çok para kasılıyor doğru ama kesinlikle bu para akışının durgun olması itemlerin pahalılığından değil. İtemleri ne kadar ucuza koyarsan koy 1 haftayı buluyor satmak.

En başta şaman ların o kadar vurmasının sebebi kimsenin şaman savunması yapmamasıdır 5-5 şamanlı itemler satılmıyor yada fiyatı şamansıza göre çok daha az. şaman savunması dizmemenin sonucu bu olmamalıydı.. şamanların 59 ort çanlarının şimdi çok güçlü oldğundan bahsedebiliyorsun çünkü sadece sağlam 10-15 şamanda kaldı ortlu çan.. çanlardan kalkan ort bec çanları daha değerli yap madımı ?

En başta şaman ların o kadar vurmasının sebebi kimsenin şaman savunması yapmamasıdır 5-5 şamanlı itemler satılmıyor yada fiyatı şamansıza göre çok daha az. şaman savunması dizmemenin sonucu bu olmamalıydı.. şamanların 59 ort çanlarının şimdi çok güçlü oldğundan bahsedebiliyorsun çünkü sadece sağlam 10-15 şamanda kaldı ortlu çan.. çanlardan kalkan ort bec çanları daha değerli yap madımı ?

60 şaman savunmamla 4k yiyorum. Videosunu atabilirim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri