Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetMarlis Mi DCSunucu Mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

casper04

Level 4
TM Üye
Konular
70
Online süresi
4h 31m
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Gün
Başarım Puanı
128
MmoLira
381
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Server Almayı Düşünüyorum İkiside Oyun İçi Destek Veriyor Ama Ücret İle Sizce Net Marlis Mi DC Sunucu Mu Ve Nedenlerinide Söylerseniz İyi Olur.

Kardeşim öncelikle Bilişim Şikayet Bölümü var orayı incele. Şikayeti fazla olan bilişimlerden hatta şikayet konusu olan hiçbir bilişimden sunucu alma.

Kardeşim öncelikle Bilişim Şikayet Bölümü var orayı incele. Şikayeti fazla olan bilişimlerden hatta şikayet konusu olan hiçbir bilişimden sunucu alma.

Şikayet konusu olmayan var mı ?

şikayet konusunun içeriği önemli firma ile ilgili ağırlıklı şikayet nedir

NetMarlis Mesela şikayetlerde dolandırıcı gibi bir durumu yok bazı işlemleri zamansız yapmasından dolayı şikayeti var mesela terci edenler var bu demek oluyorki firma başarılı ama yetişemiyor demektir.

DCSunucu mesela piyasada hakim değil az şikayet konusu mevcut buda 2 türlü bir anlam veriyor ya müşteri kitlesi az yada ciddi anlamda işini yapabiliyor anlamını veriyor.

Burda ortaya çıkman gereken anlam şu 2 firmada hizmet sağlıyor şikayet konusunda parayı aldım kaçtım varmı yok mu bu önemli

Filesi kötü olupta desteğini esirgemeyen firmalara daha yakın ol bu 2 firma üzerinde varmı parayı aldım kaçtım mantığı o önemlidir.

Şikayet konularına yazabiliyorlar mesela benim hakkımda şikayetlerin birisi şu yönde idi Hizmeti sipariş edecek stok yoktu kişi para iadesi edilmiş dedimki 1-7 arasında ücreti alabilirsin bunu gidip türkmmo dan hak talep etmeye başladı bu anlam firma kötü anlamını taşımıyor kısaca her şikayet konusu olana değil her şikayet konusunun içeriği önemlidir.

Şahsen bu 2 firmada benim düşüncem eğer 2 Aydan fazla hizmet sağlaya biliyor ise 2 firmanın sadece fileslerini incelemen ve sana hangisi daha uygun hem fiyat hem firmanın sana sıcaklığı güler yüzlü olması önemlidir.

Şikayet konusu olmayan var mı ?

şikayet konusunun içeriği önemli firma ile ilgili ağırlıklı şikayet nedir

NetMarlis Mesela şikayetlerde dolandırıcı gibi bir durumu yok bazı işlemleri zamansız yapmasından dolayı şikayeti var mesela terci edenler var bu demek oluyorki firma başarılı ama yetişemiyor demektir.

DCSunucu mesela piyasada hakim değil az şikayet konusu mevcut buda 2 türlü bir anlam veriyor ya müşteri kitlesi az yada ciddi anlamda işini yapabiliyor anlamını veriyor.

Burda ortaya çıkman gereken anlam şu 2 firmada hizmet sağlıyor şikayet konusunda parayı aldım kaçtım varmı yok mu bu önemli

Filesi kötü olupta desteğini esirgemeyen firmalara daha yakın ol bu 2 firma üzerinde varmı parayı aldım kaçtım mantığı o önemlidir.

Şikayet konularına yazabiliyorlar mesela benim hakkımda şikayetlerin birisi şu yönde idi Hizmeti sipariş edecek stok yoktu kişi para iadesi edilmiş dedimki 1-7 arasında ücreti alabilirsin bunu gidip türkmmo dan hak talep etmeye başladı bu anlam firma kötü anlamını taşımıyor kısaca her şikayet konusu olana değil her şikayet konusunun içeriği önemlidir.

Şahsen bu 2 firmada benim düşüncem eğer 2 Aydan fazla hizmet sağlaya biliyor ise 2 firmanın sadece fileslerini incelemen ve sana hangisi daha uygun hem fiyat hem firmanın sana sıcaklığı güler yüzlü olması önemlidir.

Yazdıklarınızdan katıldığım konular var fakat ,
Bir Firma hakkında 1-2 defa değil de onlarca şikayet var ise o firmada sorun var demektir. Elindeki işi yetiştiremez veya müşteriyi ciddiye almıyor olabilir herşey olabilir onu bilemeyiz. Fakat müşterilerinin gönlünü alan bazı firmalarda var. Yapamayacağı işi tatlı dil ile anlatıp yapılabilecekleride en kısa sürede halleden firmalarda mevcut.

Söylemek istediğim olay bunlara benzer. Yukarıda verdiklerim tabi ki örneklerden ibarettir. Herkesi mutlu edemezsin fakat tatmin edebilirsin bu ise firmadaki çalışan veya firma sahibiyle alakalıdır.

Netmarlisten oyun aldım 11-12 saat oldu hala teslim edilmedi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri