HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yersaglayıcıyı sayesınde bu mılletı dolandırmadılarmı zaten vergı levhası sorun arkadasım vergı levhası ysbelgesı ucretsız bır belge
Hızlı hızlı dalmışsınız konuya
dediklerinizde haklısınız ancak bu kişiye göre değişen bir sonuçtur.ys belgesi olmayan adam işini iyi yapar ys belgesi olduğu halde işini kötü yapar kötüye kullanır.bu tamamen kişiye bağlıdır.lütfen firmalara(kapsamlı) yönelik söylemlerinize dikkat edin.hayırlı geceler dilerim 
seninde sadece ys belgen var anlaşıldı az yede kendine vergi levhası alHızlı hızlı dalmışsınız konuyadediklerinizde haklısınız ancak bu kişiye göre değişen bir sonuçtur.ys belgesi olmayan adam işini iyi yapar ys belgesi olduğu halde işini kötü yapar kötüye kullanır.bu tamamen kişiye bağlıdır.lütfen firmalara(kapsamlı) yönelik söylemlerinize dikkat edin.hayırlı geceler dilerim
![]()

Merhabalar,
Aramış olduğunuz makine ve server files özellikleri nelerdir? Dilerseniz size uygun bir çözüm sunmak isteriz.
İşletmemiz ile alakalı gerekli bilgileri www.cetinbilisim.net/kurumsal.php adresi üzerinden ulaşabilir, tüm belgelerimizi internet üzerinden teyit edebilirsiniz.
Aramış olduğunuz makine ve server files özellikleri nelerdir? Dilerseniz size uygun bir çözüm sunmak isteriz.
İşletmemiz ile alakalı gerekli bilgileri www.cetinbilisim.net/kurumsal.php adresi üzerinden ulaşabilir, tüm belgelerimizi internet üzerinden teyit edebilirsiniz.
seninde sadece ys belgen var anlaşıldı az yede kendine vergi levhası al![]()
Söylemlerine dikkat et delikanlı.Benim dediğim şey adamda vergi levhası olsa bile işini kötü yapar.benim dediğim şey kişilik meselesi işini önemseme meselesi anladın mı delikanlı ?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)