HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Efsun aktarma ne zaman aktif olucak ve yaylara ort bec gelicek mi ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Efsun aktarma ne zaman aktif olucak ve yaylara ort bec gelicek mi ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
beta sunucularda aktif diye biliyorum fakat canlı sunuculara ne zaman geçer bilemiyorum uyumluluk testleri yapılıyordu sunucularda.
Benimde merak ettiğim bir şey. Bir de efsun aktarma kaç kristal olacak? @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
aramızda paranın lafı olmaz:m08:
beta sunucularda aktif diye biliyorum fakat canlı sunuculara ne zaman geçer bilemiyorum uyumluluk testleri yapılıyordu sunucularda.
Benimde merak ettiğim bir şey. Bir de efsun aktarma kaç kristal olacak? @Shorty;
aramızda paranın lafı olmaz:m08:
eEfsun aktarma ne zaman aktif olucak ve yaylara ort bec gelicek mi ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
fsun degıstırme dedıgınız olay misal edıt kolyedekı efsunu ayakkabıya mı atmak yoksa aynı seyemı atmak
kolye den kolyeye felan 
e
fsun degıstırme dedıgınız olay misal edıt kolyedekı efsunu ayakkabıya mı atmak yoksa aynı seyemı atmakkolye den kolyeye felan
![]()
Pidge'de edit yok ! Kolye den kolyeye evet

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)