HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HERKEZE İYİ GÜNLER
Bu Konudakı GİBİ BIR CLIENT YANİ BEN OYLE BILIYORUM
VİDEO
indirme link
VİRUS TARAMA YANDEX
NOT: YABANCI FORUMDA BULDUGUN GUZEL SEYLERI LAZIM OLUCAK SEYLERI PAYLAŞCAM ASLINDA ARSIVIM VARDI BIRAKTIGIM ICIN SILDIM TEKRARDAN BAŞLADIM GUZEL SEYLER BULDUKCA PAYLAŞIRIM
Bu Konudakı GİBİ BIR CLIENT YANİ BEN OYLE BILIYORUM
VİDEO
indirme link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRUS TARAMA YANDEX
NOT: YABANCI FORUMDA BULDUGUN GUZEL SEYLERI LAZIM OLUCAK SEYLERI PAYLAŞCAM ASLINDA ARSIVIM VARDI BIRAKTIGIM ICIN SILDIM TEKRARDAN BAŞLADIM GUZEL SEYLER BULDUKCA PAYLAŞIRIM
28k için yapılmış bu. 40klarda sorun çıkarır. Bizzat test ettim.
Birde locale_fr olarak geliyor. İçindeki dosyaları açıp locale_fr yazanları locale_tr olarak değiştirebilirsiniz. Tasarım cidden güzel fakat 40k içinde olsaydı güzel olurdu. 

Birde locale_fr olarak geliyor. İçindeki dosyaları açıp locale_fr yazanları locale_tr olarak değiştirebilirsiniz. Tasarım cidden güzel fakat 40k içinde olsaydı güzel olurdu. 

28k için yapılmış bu. 40klarda sorun çıkarır. Bizzat test ettim.Birde locale_fr olarak geliyor. İçindeki dosyaları açıp locale_fr yazanları locale_tr olarak değiştirebilirsiniz. Tasarım cidden güzel fakat 40k içinde olsaydı güzel olurdu.
![]()
ben buldum paylaştım artk deneyerek yapın bıseyler
Paylaşıma laf attığım yok ya.ben buldum paylaştım artk deneyerek yapın bıseyler
Sadece 28k da çalışır dedim.