noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Çıkarcılara İnat Mükemmel Bir Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skytech63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
İlk Önceden Diyeyim Benim Facebook Kimlik doğruamadan kapatıldı açılmasını bekliyorum isa abi ben seni engellemedim ahmet abiyede laf etmedim beni boşuna engellemişsin ben sana hiç bir söz etmedim hep kendi kafanın dikine gidiyorsun ben tekrardan seni seviyordum ama sen beni hayal kırıklıgına uğrattın birşey demiyorum ekmeğimle oynayabilirsin öbür dünyada görüşmek üzere...

asd.as.da.SD:ASD:qwe.

paylaşmak güzeldir yusufum bu paneli @PVPAL.NET; yaptı bende bi ara senden istemiştim vermemiştin bende paneli alınca paylaşıyım dedim burda sana ait olan tek şey jonnysins ve anan kelimeleri :) tasarım ve kodlama başka kişilere ait

Buyur kardeş tasarım başkasına entegre giydirme çart curt herneyse bize ait ?

Utanmıyorsun değilmi o kadar uğraşmışız etmişiz anında paylaşıyorsun sizin gibiler oldukça neyse daha fazla şey etmiyim ben sana o kafayla devam et bu piyasada belkinim bi yere varırsın :))

Buyur kardeş tasarım başkasına entegre giydirme çart curt herneyse bize ait ?

Utanmıyorsun değilmi o kadar uğraşmışız etmişiz anında paylaşıyorsun sizin gibiler oldukça neyse daha fazla şey etmiyim ben sana o kafayla devam et bu piyasada belkinim bi yere varırsın :))
yusufla anlaştık biz ;) + bu piyasada belkinim bi yere varırsın demşsn bu piyasanın %80i arkadaşımdır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri