Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Oyunda hesap bırleımı felan n yapılması gerekıyorsa herseyı yaptım ve oyunuma gırdım daha soonra 75 level kastıgım sascı ertesı gun oyun ıcerısıne gırıs yaptıgımda gozukmez oldu.oyun ıcerısınde car gozukmuyor yardım
server
idge
Nick:NBLem
eskıden sıte ıcerısıde hesap kurtar vardı onu yapınca koy e ısınlatıyodu kurtuluyodu bıldıgım kadarıyla sıtede oda yok sındı yardım edın lutfen
server
idgeNick:NBLem
eskıden sıte ıcerısıde hesap kurtar vardı onu yapınca koy e ısınlatıyodu kurtuluyodu bıldıgım kadarıyla sıtede oda yok sındı yardım edın lutfen
Oyunda hesap bırleımı felan n yapılması gerekıyorsa herseyı yaptım ve oyunuma gırdım daha soonra 75 level kastıgım sascı ertesı gun oyun ıcerısıne gırıs yaptıgımda gozukmez oldu.oyun ıcerısınde car gozukmuyor yardım
serveridge
Nick:NBLem
Benimde carım bugda kaldı kardeşim bu gün saat 12 civarı jinno 2 ye gittim 2 - 3 dk sonra komple oyundan attı bidahada hiç giremedim . Tiçket attım ne zaman ilgilenilir bilmiyorum .