Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

[MassiveAttack] Ailesine Rcli Alımlar Devam Etmekte EMEK SERVERDE TOPLANIYORUZ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eymen444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 719

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,

Ben RevaPASA yani REVA Loncasının Başkanıyım. Lonca 6 Aylık Loncadır Eski As kadromuz Üniversite Öğrenim Öğretimleri için Dağılmak Zorunda Kaldı Yeni +10 Kişilik Kadroyla Devam Etmekteyiz Sadece Emek Serverlerde Adımızı Yazmak Üzere Oynuyoruz Yalnız Büyük Serverlerin Büyük Loncaları Vardır Biliyorsunuz ki İşimizi Zorlaştırıyor Bu yüzden Daha Fazla Adama İhtiyacımız Var;

Uzun Lafın Kısası Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz Demektir :)

RC IP : 112 45 900

+15 YAŞ ÜSTÜ SAYGIN KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ ...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Ben RevaPASA yani REVA Loncasının Başkanıyım. Lonca 6 Aylık Loncadır Eski As kadromuz Üniversite Öğrenim Öğretimleri için Dağılmak Zorunda Kaldı Yeni +10 Kişilik Kadroyla Devam Etmekteyiz Sadece Emek Serverlerde Adımızı Yazmak Üzere Oynuyoruz Yalnız Büyük Serverlerin Büyük Loncaları Vardır Biliyorsunuz ki İşimizi Zorlaştırıyor Bu yüzden Daha Fazla Adama İhtiyacımız Var;

Uzun Lafın Kısası Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz Demektir :)

RC IP : 112 45 900

+15 YAŞ ÜSTÜ SAYGIN KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ ...

Hocam şu an bir oyun oynuyor musunuz bilmiyorum lakin, kesinlikle piyasadaki en kaliteli&zevkli oyunu sunmuş bulunmaktayız.Bir sürü kaliteli lonca barındırmakla beraber mükemmel bir ortama sahip oyunumuz.

Tanıtım konumuz;

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...38-ruyam-mt2-ticaret-ortamli-acilali-1-a.html

bir göz atın, loncacak bekliyorum.Daha fazla kaliteli lonca görmek isteriz.

Server'ıma bir gözatmanızı isterim detaylar imzamda mevcuttur.2015'in en kusursuz filesine sahibim.En iyi loncaları toplayıp en iyi lonca turnuvasını yapmak istiyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri