Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Alt'a basılı tutup iteme tıklanması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alt'a basılı tutup sohbetten yansıtılmış iteme tıklayıp o itemi başka çarla da yansıtabiliyoruz. İtemi olmayanlar varmış gibi yansıtıyor. Bunu kapatabilir misiniz? Pidgede alınır keithte verilir diyorum adam 10dk bekletiyor item yansıtmak için. Sonra alttan gelmiş benim itemimi bana yansıtıyor keithte ne verirsin diye. Artık adamlar işi aşmış, itemi olmadan dolandırmaya çalışıyor. Tabiki kanmıyoruz ama artık can sıkmaya başladılar. @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Alt'a basılı tutup sohbetten yansıtılmış iteme tıklayıp o itemi başka çarla da yansıtabiliyoruz. İtemi olmayanlar varmış gibi yansıtıyor. Bunu kapatabilir misiniz? Pidgede alınır keithte verilir diyorum adam 10dk bekletiyor item yansıtmak için. Sonra alttan gelmiş benim itemimi bana yansıtıyor keithte ne verirsin diye. Artık adamlar işi aşmış, itemi olmadan dolandırmaya çalışıyor. Tabiki kanmıyoruz ama artık can sıkmaya başladılar. @Shorty;

Kapatılabilir bununla ilgili çalışma yapıcam

Moderatör tarafında düzenlendi:

Düzenlemelere + ek olarak pazara itemleri koyuyoruz belli bir fiyata ve bozduğumuzda tekrar aynı işlemlere uğraşmak zorunda kalıyoruz eskiden olduğu gibi pazara koyduğumuz bir itemin fiyatı yazılı kalsa olabilir mi ? sürekli fiyat girmek bazen karışıklıkta yarata biliyor :o

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri