- Konular
- 37
- Online süresi
- 7432s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 106
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA,
BEN ESKİ PROVİAN SCRİPTİ KADAR İYİ BİR SCRİPT YAPMAYI PLANLIYORUM BANA BU KONUDA YARDIM EDECEK DENEYİMLİ ELEMANLARA İHTİYACIM VAR BENİMLE TAKIM OLACAK ELEMANLAR BANA MESAJ ATABİLİR. YADA YORUM DA BIRAKABİLİR.
PROVİAN ÖZELLİKLERİNDEN HATIRLATMALAR YAPALIM...
1- Rütbe sistemi
2- SaÄ Ã¼stte bayrak
3- Yukardan geçen duyuru panosu
4- Avatar yüklemek
5- Irk deÄiÅtirme
6- Åans oyunları ( Åans jetonu )
7- asker satın al
8- Anında asker çıkar
9- T4 butonlar
10- T4 binalar
11- T4 hammadde barı
12- T4 hammadde barı animasyonu
13- Yasaklı karakterler (BoÅluk ws)
14- Kahraman İtemleri
15- Kahraman Market
16- Kahraman Macera
17- Hareketli menü
18- DeÄiÅik Mesaj Paneli
19- Plus ile herÅeyi alabilme
20- DeÄiÅik İndex İndexdeki giriÅ paneli vs.
21- Kılıçlı Mause simgesi
22- Server hakkında bilgi veren News
23- Admine özel (bina.php / kaynak.php / altin.php) Fuller.
24- Ãzel Tahıl bulucu
25- Ãzel Vaha bulucu
26- Dev (büyük) harita
27- Köy haraketleri ( dorf3.php)
28- köyde olanlar (dorf1.php)
29- Yshout Sohbet
30- Resimli script tanıtımı ( slider )
31- Gold club / YaÄma Listesi
32- İstatistik Profile anında mesaj gönderme
33- T4 wow Görüntüsü
34- Küçük haritadan vaha ve tarlalı köy bulma
35- İstatistiklerden serverdeki toplam asker sayısına bakmak.
36- Header girilen sayfanın aktif olması.
Gibi onlarca özelliği vardı hatırlarsanız yine yapalım bana katılacaklar ulaşsın.
İŞ YAPMAYIP OYUN OYNAYACAK VELEDLER MESAJ ATMAZSA SEVİNİRİM.
BEN ESKİ PROVİAN SCRİPTİ KADAR İYİ BİR SCRİPT YAPMAYI PLANLIYORUM BANA BU KONUDA YARDIM EDECEK DENEYİMLİ ELEMANLARA İHTİYACIM VAR BENİMLE TAKIM OLACAK ELEMANLAR BANA MESAJ ATABİLİR. YADA YORUM DA BIRAKABİLİR.
PROVİAN ÖZELLİKLERİNDEN HATIRLATMALAR YAPALIM...
1- Rütbe sistemi
2- SaÄ Ã¼stte bayrak
3- Yukardan geçen duyuru panosu
4- Avatar yüklemek
5- Irk deÄiÅtirme
6- Åans oyunları ( Åans jetonu )
7- asker satın al
8- Anında asker çıkar
9- T4 butonlar
10- T4 binalar
11- T4 hammadde barı
12- T4 hammadde barı animasyonu
13- Yasaklı karakterler (BoÅluk ws)
14- Kahraman İtemleri
15- Kahraman Market
16- Kahraman Macera
17- Hareketli menü
18- DeÄiÅik Mesaj Paneli
19- Plus ile herÅeyi alabilme
20- DeÄiÅik İndex İndexdeki giriÅ paneli vs.
21- Kılıçlı Mause simgesi
22- Server hakkında bilgi veren News
23- Admine özel (bina.php / kaynak.php / altin.php) Fuller.
24- Ãzel Tahıl bulucu
25- Ãzel Vaha bulucu
26- Dev (büyük) harita
27- Köy haraketleri ( dorf3.php)
28- köyde olanlar (dorf1.php)
29- Yshout Sohbet
30- Resimli script tanıtımı ( slider )
31- Gold club / YaÄma Listesi
32- İstatistik Profile anında mesaj gönderme
33- T4 wow Görüntüsü
34- Küçük haritadan vaha ve tarlalı köy bulma
35- İstatistiklerden serverdeki toplam asker sayısına bakmak.
36- Header girilen sayfanın aktif olması.
Gibi onlarca özelliği vardı hatırlarsanız yine yapalım bana katılacaklar ulaşsın.
İŞ YAPMAYIP OYUN OYNAYACAK VELEDLER MESAJ ATMAZSA SEVİNİRİM.
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
travian artık boş iş gibime geliyor okadar çok geliştirdimki scripti artık oyundan sogudum tatargatis.com/t3/ kendi geliştirdiğim t3 dür. t4 deki macera sistemini bu t3 e sıfırdan kodlamıstım piyango rütbe sistemi oyuncu engelleme bug hata v.s bir.ok sorun kapadım ama cidden beni bunalttı sana tavsiyem bence travian boş iş artık ugraşma derim tabi bu benim görüşürüm.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 7432s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 106
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
travian artık boş iş gibime geliyor okadar çok geliştirdimki scripti artık oyundan sogudum tatargatis.com/t3/ kendi geliştirdiğim t3 dür. t4 deki macera sistemini bu t3 e sıfırdan kodlamıstım piyango rütbe sistemi oyuncu engelleme bug hata v.s bir.ok sorun kapadım ama cidden beni bunalttı sana tavsiyem bence travian boş iş artık ugraşma derim tabi bu benim görüşürüm.
Yanıtın ve geri dönüşlerin için teşekkür ederim öncelikle. Travianın piyasası bitti dendiğinde geliştirdiğimiz scriptler travian piyasasını fazlasıyla canlandırmış hatta milleti travian delisi yapmıştı bırakan herkes nerdeyse geri dönmüştü. Travian öyle çabuk unutulacak oyun değil tabiki biz geliştiriciler olarak çok sıkılacağız. Ama travian pvp piyasası yok olursa o zaman travianda biter. Travian GMBH bunun farkında ve pvp server kurulmasına şuanlık maille uyarı gönderdiğini görmedim. Ben olsam bende göndermezdim beleş reklam sonuçta. İnsanlar ne istediğini hiçbir zaman bilmeyen varlıklardır. Sen onun önüne neyi korsan o beğenirse onu ister. Benim görüşüm bu TRAVİAN SCRİPTİ'ni yapınca ücretsiz olarak dağıtmak istiyorum. Benle bu yola baş koyacaklar bir adım ileri !
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Piyasada bircok travian pvp mevcut tahminimce 5 yil sonra ortalama t3 ler calismayacaktir php 5.4 surumunu t3 destekledigi icin bir sure sonra nasil ilk php surumlerinin artik kullanilmadigi gibi buda kullanilmayacaktir. Ozaman ben t3 u bu phpye gore uyarlamayi dusunuyorum belki o zaman hevesim gelir ve tekrar pvp acar gelistiririm 
Ekleme ---------
Bu arada eger yaparsan sana tavsiyem ucretsiz dagitma bazi insanlar bu scripti parayla satmaya bile kalkisirlar o yuzden ya dagitma yada illa dagiticam diyorsan da scripti bircok acik koy boylelikle satan kisiyi v.s bulursan mudahale edersin
Ekleme --------
Bu arada forumda travian scripti gelistiren hic gormedim bir ben varim birde bir kisi daha vardi sanirim oda basit bir eklenti yazmisti sanirsam travian icin dagitmisti
Ekleme ---------
Bu arada eger yaparsan sana tavsiyem ucretsiz dagitma bazi insanlar bu scripti parayla satmaya bile kalkisirlar o yuzden ya dagitma yada illa dagiticam diyorsan da scripti bircok acik koy boylelikle satan kisiyi v.s bulursan mudahale edersin
Ekleme --------
Bu arada forumda travian scripti gelistiren hic gormedim bir ben varim birde bir kisi daha vardi sanirim oda basit bir eklenti yazmisti sanirsam travian icin dagitmisti
Son düzenleme:
- Konular
- 37
- Online süresi
- 7432s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 106
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
Piyasada bircok travian pvp mevcut tahminimce 5 yil sonra ortalama t3 ler calismayacaktir php 5.4 surumunu t3 destekledigi icin bir sure sonra nasil ilk php surumlerinin artik kullanilmadigi gibi buda kullanilmayacaktir. Ozaman ben t3 u bu phpye gore uyarlamayi dusunuyorum belki o zaman hevesim gelir ve tekrar pvp acar gelistiririm
Ekleme ---------
Ekleme --------
Localhost programları bile sıkıntı artık bu konuda haklısın bakalım ya ben hala local arıyom wamp,xampp,usbweb,appserv hiç biri tam açmıyo hep hata
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)