- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Point Blank'i 3 yıl önce bıraktım geçenlerde msndeki e-postaları silerken Point'in bir e postasını görünce hatırladım girdim kontrollerini yaptım hesap ve msn tüm bilgileriyle benim üstümdedir oynamadığım için satıyorum Ödeme yalnızca Ziraat Bankası ile alınmaktadır Fiyat 40 TL'dir.Fotoğraflardaki halini çektikten sonra çıktım her şey fotoğraftakilerle birebir aynıdır Binbaşı 1.Kademe exp %58'dir. Almak isteyen arkadaşlar05454387996 Nolu telefonuma whatsappdan veya normal mesaj atarak ulaşabilirler.Yada facebookdan mesaj bırakırsanız en kısa sürede geri dönüş yaparım almak isteyene tw v.b programlarla hesap gösterilebilirFacebook Adresim:http://www.facebook.com/ysnsrkvk70Forumda fazla online değilim özel mesajlara bakamayabilirim fakat telefonumun mobil verisi sürekli açık face yada whatsappdan yazarsanız kısa sürede geri dönüş yaparım.

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İsmim Ali Darkollu Facebooktan Ulastim Cevap Verirseniz Sevinirim Bu arada whatsapp da yoksunuz ekleyemiyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)