shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yöneticiler Artık Yeter Bıktık !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferdi571
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdi571

Level 2
Üye
Konular
29
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunu 12 13 saat kapalı tutup 1 gündür bir açıklama yapmayan bakım yapılacak denilen günden haftalar geçmesi herşeyin sürekli ertlenmesi, oyuncuların güvenini sarsması ve biz playerlerin konu açmamızın sizin çalışmalarınızı engelliyor olması inanılmaz saçma.Bu kadar çok hata yapıp hala bir açıklama yapmıyorsunuz ya valla billa oyundan illallah ettim artık ya nasıl bi yönetimdir anlamıyorum.Yeter artık ya bi bakım yapacaksınız 10 yılda yapıyorsunuz bıktık ya oyuncular olarak yaptıklarınızından.Bundan sonra en azından bakım olacak diyip bizi bekletmeseniz , ne zaman olacaksa o gün habersiz yapın bakımıda bu kadar çok beklemeyelim . Bu vaadleri verip okadar bekletim sonucununda sıfır olması çok üzüyor ve can sıkıyor gerçekten yeter artık.Uslubdan bahsediyorsun uslubu hak edecek bi durum yok sürekli aksaklık hata ve bizden anlayıs ve uslubumuzun düzgün olmasını istiyorsunuz..@Shorty; @admin;

Duyuruları takip edebilirsin,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri