- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunu 12 13 saat kapalı tutup 1 gündür bir açıklama yapmayan bakım yapılacak denilen günden haftalar geçmesi herşeyin sürekli ertlenmesi, oyuncuların güvenini sarsması ve biz playerlerin konu açmamızın sizin çalışmalarınızı engelliyor olması inanılmaz saçma.Bu kadar çok hata yapıp hala bir açıklama yapmıyorsunuz ya valla billa oyundan illallah ettim artık ya nasıl bi yönetimdir anlamıyorum.Yeter artık ya bi bakım yapacaksınız 10 yılda yapıyorsunuz bıktık ya oyuncular olarak yaptıklarınızından.Bundan sonra en azından bakım olacak diyip bizi bekletmeseniz , ne zaman olacaksa o gün habersiz yapın bakımıda bu kadar çok beklemeyelim . Bu vaadleri verip okadar bekletim sonucununda sıfır olması çok üzüyor ve can sıkıyor gerçekten yeter artık.Uslubdan bahsediyorsun uslubu hak edecek bi durum yok sürekli aksaklık hata ve bizden anlayıs ve uslubumuzun düzgün olmasını istiyorsunuz..@Shorty; @admin;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...