Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

kbot , pdobot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutfbumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

umutfbumut

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar şuanda sadece pixelbotlar mevcut herkezin bildigi gibi buda pci meşgul ediyo yani mausu onun kontrolü altına bırakıyorsunuz , eskiden kbot ibot pdobot gibi botlar vardı ve bu program üzerinden hesabınızı bota koydugunuz takdirde pcden istediginizi yapabiliyordunuz , sizce bu botlar tekrar ne zaman gündeme gelir ve güncellenir ? bi bilgisi olan varmı ? , resmi sayfalarına dahi ulaşamıyorum eski botların

arkadaşlar şuanda sadece pixelbotlar mevcut herkezin bildigi gibi buda pci meşgul ediyo yani mausu onun kontrolü altına bırakıyorsunuz , eskiden kbot ibot pdobot gibi botlar vardı ve bu program üzerinden hesabınızı bota koydugunuz takdirde pcden istediginizi yapabiliyordunuz , sizce bu botlar tekrar ne zaman gündeme gelir ve güncellenir ? bi bilgisi olan varmı ? , resmi sayfalarına dahi ulaşamıyorum eski botların

Ben pek geleceğini sanmıyorum yaklaşık olarak 2 yıldır yoklar çünkü..

Kardeşim pixelbotlar için çözümler var virtualpc ile sanal bir pc yapıyorsun kendi pc nin raminin bir kısmını kullanarak araştırırsan yapabilirsen senin için iyi olur pixelbot sanal bilgisayarda çalışır sen de normal işlerine devam edebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri