- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar şuanda sadece pixelbotlar mevcut herkezin bildigi gibi buda pci meşgul ediyo yani mausu onun kontrolü altına bırakıyorsunuz , eskiden kbot ibot pdobot gibi botlar vardı ve bu program üzerinden hesabınızı bota koydugunuz takdirde pcden istediginizi yapabiliyordunuz , sizce bu botlar tekrar ne zaman gündeme gelir ve güncellenir ? bi bilgisi olan varmı ? , resmi sayfalarına dahi ulaşamıyorum eski botların
- Konular
- 239
- Online süresi
- 20m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 488
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
arkadaşlar şuanda sadece pixelbotlar mevcut herkezin bildigi gibi buda pci meşgul ediyo yani mausu onun kontrolü altına bırakıyorsunuz , eskiden kbot ibot pdobot gibi botlar vardı ve bu program üzerinden hesabınızı bota koydugunuz takdirde pcden istediginizi yapabiliyordunuz , sizce bu botlar tekrar ne zaman gündeme gelir ve güncellenir ? bi bilgisi olan varmı ? , resmi sayfalarına dahi ulaşamıyorum eski botların
Ben pek geleceğini sanmıyorum yaklaşık olarak 2 yıldır yoklar çünkü..
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bundan 6 ay önce kbot a girenler olmuşBen pek geleceğini sanmıyorum yaklaşık olarak 2 yıldır yoklar çünkü..
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Kardeşim pixelbotlar için çözümler var virtualpc ile sanal bir pc yapıyorsun kendi pc nin raminin bir kısmını kullanarak araştırırsan yapabilirsen senin için iyi olur pixelbot sanal bilgisayarda çalışır sen de normal işlerine devam edebilirsin