HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aslında fazla bir degısık yanı yok daha guzel maplar var ıstersen ozelden atarım onları ekle onlarla vıdeo cekmenı beklerım
Aslında fazla bir degısık yanı yok daha guzel maplar var ıstersen ozelden atarım onları ekle onlarla vıdeo cekmenı beklerım
Hazır mapları kullanmak istemiyorum şahsen kendi tasarladığım maplar daha çekici geliyor bu mapın yapılış amacı oyuncular için boss cehennemi ve balık tutmaları için bi mekan hazırlamak olarak düşündüm kendim öyle kullanıcağım çünkü .)
hazır mapları kullanmak istemiyorum şahsen kendi tasarladığım maplar daha çekici geliyor bu mapın yapılış amacı oyuncular için boss cehennemi ve balık tutmaları için bi mekan hazırlamak olarak düşündüm kendim öyle kullanıcağım çünkü .)
şimdi kolay acıga kavustu işte ben tahmınlerım dogru cıktı burda anca bos balık vs olabılır bencede bırda ben sandım hanı bulmussun kullanıyorsun kendın cızmıssın tebrık edıyorum senı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)