Merhaba arkadaşlar Sızlere Uzaktan tıcaret sıstemını paylaşacağım. lafı uzatmadan dırek konuya gırıyorum.
Game py açın Importlara ekleyın
Altına Ekleyın
Uzaktan Tıcaret Ekranını Açmak Içın Hangı Oyuncuyla Açacaksanız Fısıltı Ekranının Üstünde U-T yazısına tıklayacaksınız Tıcaret Ekranı Açılacaktır
Son Olarak Gereklı dosyaları ındırıp gereklı yerlere atın rarın ıçınde anlatımlar ve dosyaların nereye atılacakları yazıyor
Yardımları Içın @Vectors; e Teşekkürler
Paylaşımlar Devam Edecektır,herkese ıyı forumlar
Game py açın Importlara ekleyın
Altına Ekleyın
Uzaktan Tıcaret Ekranını Açmak Içın Hangı Oyuncuyla Açacaksanız Fısıltı Ekranının Üstünde U-T yazısına tıklayacaksınız Tıcaret Ekranı Açılacaktır
Son Olarak Gereklı dosyaları ındırıp gereklı yerlere atın rarın ıçınde anlatımlar ve dosyaların nereye atılacakları yazıyor
Yardımları Içın @Vectors; e Teşekkürler
Paylaşımlar Devam Edecektır,herkese ıyı forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
kullanmayı düşünenlere şimdiden geçmiş olsun:l04:
Üstte yazılmış fatihin sistemi diye ve o mesajı okuyup ona cevap veriyorsun ardından teşekkürler yazıyorsun+ Emek verilmiş birşeye kötü yorum atmayız copy paste yapılıp author yazılıp milletin gözü boyanıyorsa kandırılıyorsa ona yorum yaparız emeğiyle birşey yapana saygımız sonsuzdur ben emekçi arkadaşımın hakkını savunmak için yorum attım buraya kaldırılmasını istedim özcanda öyle kötü niyetli birisi olsak umursamazdık bile umarım yazdıklarımı sonuna kadar okumuşsunuzdur ek olarak bölümünüzü bilmiyorum ama sizi sürekli metin2 bölümünde gördüğüm için etiketledim.
Eğer birinin hakkı yeniyorsa ilgili kişi gelip hakkını burda savunabilir sen başkalarının yerine avukatlık yaparsan olumsuz geri dönüşler alabilirsin.
Dipçe: Ben senin o kafanda döneni biliyorum insanlarda farkındadır. İnsanlarla paylaşmayı sev, cimri olma!
Sen bu mesajı yazmada özgürsün bende emek hırsızlığını engellemek için istediğim mesajı yazmaya özgürüm bunun kararını sen veremezsinki.
ben bunu bir kere yazdım. ama siz her konu altında tartışma çıkarıp gereğinden fazla boş yorumlar atıp forumu kirletiyosunuz. açıklayabildimmi ?
rahat ol neyın nasıl yazılacağını bılıyorum paylaşımı yedıremeyıp ne desem nasıl desem dıye uğraşma boşuna sızın gıbı bencılere ınat daha gelecek paylaşımlar var o konularada beklerım buna yeterda bu kadar yıpratma kendını lazım olcak
bana pek biliyorsun gibi gelmedi Phyton :m08:
kamu spotu
eline geçmiş paylaşmış. paylaşmak istemiş paylaşmış. keyfine geleni yapmış. neden bu kadar uzatıyonuz. paylaşılmış sonuçta. alan alacağını almış. keyfine baksana sen. sistemin sahibi yorum atmıyor siz atıyonuz. tamam emek var bunda ama paylaşmış adam demişki başlarım emeğine ben paylaşcam bunu nasıl engelliceksiniz. bu metin2 devri bitene kadar böyle devam edecek. siz ne kadar emek emek deseniz bazılarıda keyfim keyfim diyip paylaşcak. ne sen engelleyebilirsin ne ben. herkes hemen başlıyor uzun uzun yorumlar yapmaya. bu paylaşımları kim engelleyebilir. tamam wareze düşürmek ban sebebi. banlanır yeni hesap açar yine paylaşır. ip ban yer ip sıfırlar yada bilgisayar değiştirir yeni üyelik açar paylaşır. paylaşmak isteyen paylaşıyo zaten emek dinlemiyo. bence fazla uzatmaya gerek yok. ne zaman warez olayı olsa hemen başlıyor tartışmalar laf sokmalar...................................................................................................
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler![]()
Teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)