shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

efsun taşıma bakın acil yonetıcıler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dimitra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 945

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şu şekilde

[Salsa elbisesi+] (Bayan) 10 kılıç efsunu mevcut [Salsa elbisesi+] (Erkek) 10 kılıç efsununu aktarabileceksiniz

[Salsa elbisesi] (Bayan) 10 kılıç efsunu mevcut [Salsa elbisesi] (Erkek) 10 kılıç efsununu aktarabileceksiniz

[Salsa elbisesi] (Bayan) 10 kılıç efsunu mevcut [Salsa elbisesi+] (Erkek) 10 kılıç efsununu aktaramayacaksınız

Çünkü ilk kostüm 3k hp vermiyor ancak ikinci kostüm 3k hp veriyor yani formalarda bulunan efsunları çöl kostümüne aktaramayacaksınız çöl kostümünde bulunan efsunları kendi özelliği 3k hp veren kostümlere aktaramayacaksınız

Ben bu şekilde anladım ne kadar doğru bilemem aktif edildikten sonra kesin olarak doğruyu göreceğiz

Sanırım öyle olacak. Ancak iç itemlerde de aktarma yapılabilecek. (Cennet kolyedeki efsun ==> Grena Kolye vb.)

Yalnız sadece pidge için denmiş : http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3297804-cinsiyet-degisikligi-ve-pidge-ic-itemler.html

Bu konuyla ilgili oyuncularımızdan çok fazla olumsuz yorum aldık bu yüzden sadece pidge sunucusu için efsun bonuslarının aktarılmasını sağlayan yeni nesneyi aktif edeceğiz. Bu nesne ile aynı tip özelliklere sahip itemler arasında efsun bonuslarını aktarabileceksiniz.

Örnek: Cennetin Gözü Bilezik+9 sahibisiniz ve bu bileziğe bazı özel efsunlar getirdiniz bu bilezikteki efsunları Grena Bileklik+9 a yeni nesne ile aktarabileceksiniz.

başlıklar ne olacak peki sonuçta onlarda kostüm , örnek 10 büyü hizmetci kız baslıgını Mohikan saç stiline aktabilicekmiyiz

Umarım herşey birbirine aktarılabilir face sayfası üzerinden bi yorumda okudum.
Efsun basmak için uğraştığın silahdan tüm efsunu alıp en sevdiğin silaha basabilirsin? neden saçma? Böyle bir yazı gördüm herşey herşeye aktarılabilecek sanırsam yöneticiler azda olsa bilgilendirirse iyi olur ..

Umarım herşey birbirine aktarılabilir face sayfası üzerinden bi yorumda okudum.
Efsun basmak için uğraştığın silahdan tüm efsunu alıp en sevdiğin silaha basabilirsin? neden saçma? Böyle bir yazı gördüm herşey herşeye aktarılabilecek sanırsam yöneticiler azda olsa bilgilendirirse iyi olur ..

Uygulama aktif edildiğinde 'Duyurular' bölümünden gerekli bilgilendirilme yapılır. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri