emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Windows 10 AMD Ekran Kartı Olup Hata Alanlar (INTERNAL_POWER_ERROR)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaz57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma Windows 10 kurdum. Açılana kadar herşey güzeldi ama asıl sorun açıldıktan sonra başlıyor.
Bilgisayarınız açıldıktan sonra 5 dakika içerisinde "INTERNAL_POWER_ERROR" hatası alıyorsunuz ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.
Bu sorunu araştırdım epey çözümler denedim hepsi tutmadı, sonunda biri tuttu ve çözüldü sorunum. Bende sizde faydalanın diye paylaşıyorum.

Çözümümüz ;

İlk adım : Windows + R yapıp msconfig yazıyoruz ve alttaki ayarları yapıp, bilgisayarı resetliyoruz.
1654inciw2416860.png

İkinci adım: Bilgisayar güvenli modda açılınca arama yerinden aygıt yöneticisini açıyoruz ve alttakileri yapıyoruz.
9713incix7742080.png

Üçüncü adım: Bilgisayarı resetliyoruz ve açılınca tekrar Windows + R yapıp msconfig yazıp alttakileri uyguluyoruz.
4358inciv2288886.png

Dördüncü adım: Yukardakini yaptıktan sonra bilgisayarımız resetleniyor ve Windows Update'i açıp güncellemeleri denetliyoruz. Otomatik olarak gerekli Radeon ekran driverını indiriyor ve sorunumuz düzelmiş oluyor :ka19:

NOT :
Güvenli moda geçirme işlemini hızlı yapınız aksi takdirde 5 dakikada bilgisayarınız kapanır !!

ÇALIŞMAYANLAR İÇİN 2 TANE DAHA ÇÖZÜM VİDEOLU :

Arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir ve benim anlatımımdır
:cool:
Eğer düzeltemeyen olursa konu altından yardımcı olabilirim
:)

Son düzenleme:
Güzel paylaşım olmuş bende Windows 10'a yükseltiyorum şuan :) Yükseltme bittikten sonra sabitteki konuma bu mesajından alıntı olarak eklerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri