Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma Windows 10 kurdum. Açılana kadar herşey güzeldi ama asıl sorun açıldıktan sonra başlıyor.
Bilgisayarınız açıldıktan sonra 5 dakika içerisinde "INTERNAL_POWER_ERROR" hatası alıyorsunuz ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.
Bu sorunu araştırdım epey çözümler denedim hepsi tutmadı, sonunda biri tuttu ve çözüldü sorunum. Bende sizde faydalanın diye paylaşıyorum.
Çözümümüz ;
İlk adım : Windows + R yapıp msconfig yazıyoruz ve alttaki ayarları yapıp, bilgisayarı resetliyoruz.
İkinci adım: Bilgisayar güvenli modda açılınca arama yerinden aygıt yöneticisini açıyoruz ve alttakileri yapıyoruz.
Üçüncü adım: Bilgisayarı resetliyoruz ve açılınca tekrar Windows + R yapıp msconfig yazıp alttakileri uyguluyoruz.
Dördüncü adım: Yukardakini yaptıktan sonra bilgisayarımız resetleniyor ve Windows Update'i açıp güncellemeleri denetliyoruz. Otomatik olarak gerekli Radeon ekran driverını indiriyor ve sorunumuz düzelmiş oluyor :ka19:
NOT : Güvenli moda geçirme işlemini hızlı yapınız aksi takdirde 5 dakikada bilgisayarınız kapanır !!
ÇALIŞMAYANLAR İÇİN 2 TANE DAHA ÇÖZÜM VİDEOLU :
Arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir ve benim anlatımımdır
Eğer düzeltemeyen olursa konu altından yardımcı olabilirim
Bilgisayarınız açıldıktan sonra 5 dakika içerisinde "INTERNAL_POWER_ERROR" hatası alıyorsunuz ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.
Bu sorunu araştırdım epey çözümler denedim hepsi tutmadı, sonunda biri tuttu ve çözüldü sorunum. Bende sizde faydalanın diye paylaşıyorum.
Çözümümüz ;
İlk adım : Windows + R yapıp msconfig yazıyoruz ve alttaki ayarları yapıp, bilgisayarı resetliyoruz.
İkinci adım: Bilgisayar güvenli modda açılınca arama yerinden aygıt yöneticisini açıyoruz ve alttakileri yapıyoruz.
Üçüncü adım: Bilgisayarı resetliyoruz ve açılınca tekrar Windows + R yapıp msconfig yazıp alttakileri uyguluyoruz.
Dördüncü adım: Yukardakini yaptıktan sonra bilgisayarımız resetleniyor ve Windows Update'i açıp güncellemeleri denetliyoruz. Otomatik olarak gerekli Radeon ekran driverını indiriyor ve sorunumuz düzelmiş oluyor :ka19:
NOT : Güvenli moda geçirme işlemini hızlı yapınız aksi takdirde 5 dakikada bilgisayarınız kapanır !!
ÇALIŞMAYANLAR İÇİN 2 TANE DAHA ÇÖZÜM VİDEOLU :
Arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir ve benim anlatımımdır

Eğer düzeltemeyen olursa konu altından yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Güzel paylaşım olmuş bende Windows 10'a yükseltiyorum şuan
Yükseltme bittikten sonra sabitteki konuma bu mesajından alıntı olarak eklerim
Yükseltme bittikten sonra sabitteki konuma bu mesajından alıntı olarak eklerimYorumun için teşekkürlerGüzel paylaşım olmuş bende Windows 10'a yükseltiyorum şuanYükseltme bittikten sonra sabitteki konuma bu mesajından alıntı olarak eklerim
Umarım herkezi yararı dokunurYorumun için teşekkürlerUmarım herkezi yararı dokunur
Uygulamalar ayarlanıyormuş şuanda hayırlısı olur inşallah

@DarkKnights; Cidden uzun sürüyor ama, sabırsız olanlar denemesin 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)