BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Larry Hughes, Rolünden Mutsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -Slayer-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 344

-Slayer-

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
81
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Larry Hughes, Rolünden Mutsuz

Chicago Bulls'un yetenekli oyuncusu Larry Hughes, takım içerisindeki rolünden memnun olmadığını ve daha fazla şans bulmak istediğini söyledi.

Bu sezon sadece 5 maçta ilk beş başlayan ve daha sonra yerini Ben Gordon'a kaptıran Hughes, kenardan gelerek önemli katkılar sağlamasına karşın bu rolünden mutlu olmadığını söyledi. 2004/05 sezonunda Washington Wizards forması altında parmak ısırtan bir performans sergiledikten sonra LeBron James'in Cavaliers'da partneri olması beklenen Hughes, bunu hiçbir zaman gerçekleştiremediği gibi şimdi de Bulls'da çıkarttığı huzursuzluk nedeniyle gündeme geldi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Hughes, "Ben kesinlikle dakikalarımdan mutlu değilim. Bu durum beni çok üzüyor" dedi. Oyuncusunun bu durumunu anladığını söyleyen coach Vinny Del Negro ise "Larry gerçekten de bize önemli katkı sağlıyor. O da her oyuncu gibi daha fazla süre almak istiyor. Bu nedenle onu anlıyorum" açıklamasında bulundu.

Chicago Bulls'da bu sezon 24 karşılaşmada oynayan ve 27.0 dakika süre alan 30 yaşındaki Hughes, 12.6 sayı- 3.1 ribaund ve 2.0 asist ortalamaları yakalamıştı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri