HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben CS:GO alıcam fakat satın alma işemlerini inceledim hiçbirşey anlamadım bi yardımcı olabilecek var ? Hiç sıkıntıya girmeden en basit şekilde nasıl alabilirim ?
Sabit konulardaki konuyu inceledim ama o konuda fazla detaylı değil lütfen bi yardımcı olun...
Not: Paypal Kart'ım Vardır.
Sabit konulardaki konuyu inceledim ama o konuda fazla detaylı değil lütfen bi yardımcı olun...
Not: Paypal Kart'ım Vardır.
Steam hesabına giriş yap
Arama bölümüne oyunun ismini yaz
Satın al butonuna tıkla
Seni bir sayfaya yönlendirecek
Oradan ödeyeceğin kartı seç paypal kart vs.
Kart bilgilerini isteyecek kart bilgilerini girip onayladığında telefonuna bir şifre gönderilecek ve bir pencere açılacak telefonuna gelen şifreyi yazdıktan sonra bakiye kartından alınacak ve oyun hesabında aktif hale gelecek
Arama bölümüne oyunun ismini yaz
Satın al butonuna tıkla
Seni bir sayfaya yönlendirecek
Oradan ödeyeceğin kartı seç paypal kart vs.
Kart bilgilerini isteyecek kart bilgilerini girip onayladığında telefonuna bir şifre gönderilecek ve bir pencere açılacak telefonuna gelen şifreyi yazdıktan sonra bakiye kartından alınacak ve oyun hesabında aktif hale gelecek
Paypal kart ile alicamda paypal kartta 3d guvenlik olmasi gerekiyormus senin bi bilgin var mi bu konu hakkinda?
En temiz yol vodafone değilsen operatörün turkcell, avea felansa paypaldan telefonuna kontör at ve mobil ödemeden al.
Steam sadece vodafone'un mobil ödemesini desteklemiyor çünkü.
Steam sadece vodafone'un mobil ödemesini desteklemiyor çünkü.
Paypal kart ile alicamda paypal kartta 3d guvenlik olmasi gerekiyormus senin bi bilgin var mi bu konu hakkinda?
Kartı yeni aldıysan bu hatayı alman normal belli bir süre geçtikten sonra 3d secure sistem aktif hale geliyor ben kartı aldıktan 2 hafta sonra aktif hale geldi
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)