mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkKnights
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 358
Samsung Galaxy S5, Galaxy S4 ya da Galaxy Note ailesinden bir model. Kısaca Samsung Galaxy ailesinden bir telefonu formatlamak istiyorsanız, nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.

samsung-galaxy-s4-recovery-mode-1426165333.jpg

Samsung'un Android tabanlı Galaxy modellerinden birini kullanıyor ve telefonunuzu sıfırlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Yeni kısa ve öz nasıl yapılır videolarımızın ilk konusu Samsung Galaxy modellerine format nasıl atılır?

Telefonunuz ister Galaxy S3, ister Galaxy Note 4 ister Galaxy Ace gibi bir modele sahip olun, genel hatlarıyla aynı şekilde Samsung Galaxy modellerine format atabiliyorsunuz.

Android tabanlı cihazlara iki farklı şekilde format atabiliyorsunuz. Bunlardan bir tanesi telefonu işletim sistemi içerisinden fabrika ayarlarına döndürmek (soft format), bir diğeri ise işletim sisteminden önce açılan recovery menüsünden full wipe yaparak format atmak (hard format).

Özellikle telefonunuzda geçmeyen yazılımsal sorunlar yaşıyorsanız full wipe yapmanızı tavsiye ediyorum.

Bu videoda Galaxy modellerine hem soft hem de hard format nasıl atacaksınız onları göstereceğiz.

İyi seyirler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri